Srmn2227 19 haftalık hamileyim bebeğimin beyninde koroid pleksus kisti saptandı. Doktorum korkulcak bişey olmadığını geçen bişey olduğunu söyledi ama ben yinede tedirgin oldum başına böyle bişey gelen var mı?
Mir03 Srmn2227 23 haftalığım salı günü kontrole gittim benimde bebeğimin kafasında aynı kistten rastlandı, korkulacak bir durum olmadığını kendiliğinden geçtiğini söyledi, pazarteside detaylı usg gireceğim bakalım orda gözükecekmi kist😊
Ayliz_123 Srmn2227 Bizimde vardı ilerki haftalarda kayboldu merak etmeyin korkulacak bir durum değil geçiyor kafanıza takıp araştırmayın bence dediğim gibi oluyor bizim de detaylı ultrason da kaybolmuştu
dilekgoren Srmn2227 Bizim detaylı ultrasondada sağ tarafta koroid pleksus kisti var olduğu söylenmişti genelde kendiliğinden yok olan birseymis 3 hafta sonra kontrole gittiğimde yok olmuştu gerçekten hiç tedirgin olma içini ferah tut derim
Berglgzg @“Srmn2227” çok şükür benim bebişimde yok ama paylaşımınız üstte kalsın diye yorum yapmak istedim. Allah yardımcınız olsun 🙏🏻🌹