Mihrimahvuslat Anneeghh2603 umarım hoşunuza gitmiştir ben çok beğeniyorum bu isimleri mineli tek az önce gördüm anlamı çok hoşuma gitti ☺️
ikizlerinannesi97 Anneeghh2603 biz kızımıza Hümeyra ismini koyacağız 🌸🥰 Aklık, beyazlık ve beyaz tenli kadın demekmiş ve peygamber efendimiz hanımına Hümeyram diye severmiş 🥰💖
Anneeghh2603 ikizlerinannesi97 anlamı çok güzel ama hüma ismine benziyor ya benim bir akrabam var o kıza çok sinir oluyorum aklıma geliyor ama ismin anlamını bilmiyordum çok güzelmiş bazı isimlerin anlamları cidden çok hoş bebeğime birden çok isim koyasım geliyor 😊😂😂😂
ikizlerinannesi97 Anneeghh2603 hahhaa kıyamam 😁😁 Aynn bazı isimler çok hoş karar vermekte zorlanılıyor benim 3cü kızım ilk ikisinin Rümeysa 🌸 Sümeyra 🌸 bunuda uyumlu olsun diye Hümeyra 🌸 olsun dedik hemde anlamıda güzel öyle oldu bizim 😍
sunset_momy Anneeghh2603 hümeyra die benimde arkadaşımın kızı var 😂 arkadaş kızına kaynanam diyo 🤣 aşırı dilli lafını esirgemez çok açıksözlü bi kız
Canimcanim_ask Ben de AYŞE BEGÜM koyuyorum… Ayşe: peygamber efendimizin hanımının adı. Begüm: timurogullarindan gelen prenses anlamına gelir.
mervelakkus Anneeghh2603 uyumlu olsun istiyorsanız olabilir tabi edayla ada, ayda seda, nida gibi isimler de uyumlu ☺️
Aysnurx Kızlar bana da yardımmm🤔😝 Eşim Ezgi ismini koydu bebişe ve bu onun hayali bende yanına bir isim daha düşünüyorum ama bulamiyoreee Ezgi Pera Ezgi Larin Ezgi Lavin Ezgi Mira Ezgi Beril Ezgi Lalin Ezgi ……🙄🙄🙄🙄🙄?
sunset_momy Anneeghh2603 Erva Zümra Sare Nur Hayrunnisa Hüma İkra Yüsra — hepsinin anlamı birbirinden güzel 🌸 Allah nasip ederse benimde kızım olacak 🌸 sizin gibi anlamı güzel olan isim arıyordum bu post bana da baya yardımcı olucak 🥰
Anneeghh2603 sunset_momy valla benim akrabam seni sinir edebilecek şekilde yani allah günah yazmaz inşallah sevmiyom kendisini de anasını da pek 😂😂😂😂
Ebru_cekin06 Smyye1B evet benim oglumun adida ayaz cok uyumlu ama bizim ikinci bebis cinsiyet belli değil