Asmel Arkadaşlar 35+5 teyim.Son haftalarda doktorumuz bebeğin kafası yukarıda dedi.Muhtemelen sezeryan olur diyor.Ben tabi bebeğim de ben de sağlıklı olalım önemli olan o ama normal doğuma da sıcak bakıyorum.Böyle olup bebişi dönen var mı son haftalarda?
Nur123aa Asmel 35 hafta bebeğimin kafası yukarda haftaya tekrar gidicez dönerse normal inşallah döner 38 kadar yolu var dedi doktorum 😭😭
Vildan1996 Asmel canım beni sezeryan a aldıkları gun bebek normal döndu yanni allahtan umut kesilmez hayırlısı olsun senin için
Asmel Deniz2961 hayırlısı olsun diye dua ediyorum ama normal doğum daha iyi olur gibime geliyor ama doktorum senin doğumu şimdiden görüyorum sezeryan dedi:/
ZynpKara Krispiim16 ben 2 farklı hastanede çalıştım Çoğu doktor hemen olsun bitsin diyerekten sezeryana alıyorlar daha vakit varki bebek sabit durmaz öksürsen bile hareket ediyor dönebiliyor bende hiç sıkıntı yapma çok büyük bir sağlık sorunu yaşanmadığı sürece normal doğum olarak enerji yolla psikikolojik üzüntü yapma kendine balım
Asmel ZynpKara ZynpKara bana dedi ki muayenede senin doğumu görür gibiyim sezeryan dedi.İyi işte bana da kolaylık olur dedi bir de:/ Anneme söyledim o nasıl doktormuş bebek son 10 günde döner doğuma hazırlanır aylar öncesinden mi dönecekmiş dedi prof dr.Canım anam😁
Yunrey Sariceku ilk gebelik mi ay benimde nerdeyse 38 yaklaştık ama hala dönmedi dönmesi için yaptığınız şeyler oldu mu
Nur123aa Asmel ya benim annemde öyle diyor o nasıl doktor kiminin bebeği sancıyla döner diyor da şimdi kimi dinlicem ben doktora mi anneye mi annem iyi güzel söylüyor ama doktorum da bildiğine söylüyor benim de kafa karışık 😄😄
_neslihan_ Nur123aa vallaha eskiler doğru söylüyor benim doktorumda bana son sancıyla dönen bebek var sezeryana almayalım sabredebildiğin yere kadar dedi üstelik açılmam var 3 cm bekliyoruz suyum gelir yada ağrılarım artarsa dönerse normal yoksa o zaman sezeryan hemde özele gidiyorum ama almıyorlar sezeryana bekliyorlar
Aslihan-_-95 Asmel benimde 35+6 kafası hala yukarıda minik kızımın. Doktorum 39-40. Haftaya kadar yolu var dedi %70 döneceğini düşünüyorum dedi.
Oesra Haftadan beri ters. 34 olduk hala ters yuva yaptı orayı kendine. Bazen kafasını midemden çıkaracak sanıyorum o kadar da ters dayanıyor ki sürekli göbek deliğim açıyor, yırtılacak zannediyorum.
_neslihan_ Nur123aa hakkımızda ne hayırlısıysa o olsun ya ha normal ha sezeryan Allah ikisininde kolayını nasip etsin inşallah
Sariceku Yunrey melike yoganın bebek döndürme hareketini yaptım sadece. Döndü ama kanala girmedi benimki. 22 saat sancı sonunda birazdan sezaryen olcam maalesef. Bebek kendi seçiyor doğumu resmen kendinizi hiç üzmeyin