Sevvalkaya Bu ağrıyı herkes yaşıyor mu acaba kızlar resmen uyurken dönemiyorum yürürken ağrıyor bazen böyle çat çut sesler geliyor sanki çıkıyor bidaha yerine giriyor gibi29 haftadayım 20 haftadan beri böyle geçer dedikçe artıyor normal mi acaba anlamadım
uraz_ve_annesi- Sevvalkaya 27. Haftadayım aynılarını yaşıyorum doktorum magnezyum başladı o biraz rahatlattı
Sineemiis Sevvalkaya çatı agrisiiii 17. Haftadan beri var bende afedersin ama yatakta dönerken şeyim yırtılacak sanıyorum 😂
kubrabozkurt Sevvalkaya benimki 35. Haftada başladı sol kasığımdan beri genital bölgemi kaplıyor yatamıyorum sağa sola dönemiyorum uykusuz geceler çok kötü
Aslnrbl Sevvalkaya 30 haftadayiz 28-29dan beri aynı sıkıntı bende hele ki yürüyüş yaptigimda oralarin agrisindan duramiyorum koltuktan kalktigimda bile bi sure penguen gibi yuruyup sonra duzeliyorum ağrıdan
uykularharamoldu Sevvalkaya benim 28. Haftadan sonra bu ağrılar başladı. Yorulduğum zamanlar ağrı oluyor. Bebeğin de başı aşağıda olduğundan dolayı doktorum normal demişti. Hele geçen gün temizlik yaptım of yapmaz olsaydım sağ bacağımı atamıyordum yürürken ama benmiimki dinlendikçe geçiyor
Biranneadayi89 Sevvalkaya kasiklarm ve kalca bacak bel bolgem cok agrio canim benmde resmen uyurken sagdan sola soldan saga dönmek iskence oldu sanirim normal 23+5 im bende 🙄
Sevvalkaya Biranneadayi89 bende de oluyor bel kasık çevremde de kimse böyle bi ağrı yaşamamış bende mi sorun var dedim inşallah doğum açısından iyi bişeydir kolay doğururuz
Sevvalkaya Sineemiis evet oluyor arada canım belime de ağrı vuruyor ama geçiyor genital ağrım geçmiyor hiç
Sineemiis Sevvalkaya ona alıştım artık da bide ödem başladı bende ayakta çok kalınca ayaklar sisiyor onu anlıyorum da gece ellerim Uyuşup geçiyor sabahları el parmaklarım da sis oluyor ve el bileklerim agriyor sende de var mi🙄
Sevvalkaya Sineemiis Ben şimdiye kadar hiç ödem tutmadım ama yani günde nerdeyse 3 4 litre su içiyorum ondan olabilir hamile değilkende suyu çok seviyordum şimdi de bebek için daha da dikkat ettim o yüzden ödem toplamadım sende bol su iç faydasını görürsün
Sevvalkaya Sineemiis 😂😂 içersin içersin büyük bi şişe al kendine veya büyük bardak benim evde ben nereye bardağım oraya 😅