Ecenur0 O kadar kötü ki anlatamam kızlar ya şampuan kokusundan midem bulanıyor dalinle duş alıyorum o bile kokuyor nefes almadan girip nefes almadan çıkmaya çalışıyorum duştan bu durumdan dolayı cok kötüyüm 🤦♀️🥹
Deletedmom83940 Ecenur0 ay bazen diyorum ki acaba çocuğum yok mu çok kolay hamilelik geçiriyorum mide bulantım da olmasa hamile değilim dicem valla Allah yardımcınız olsun kızlar
Ervaannesi Ecenur0 aslında çok güzel kokuyor nasıl bulantı yapar anlamadım. Ben sadece kötü kokan şeylerden bulanmıştım buzdolabı, yemek kokusu vs. Şaşırdım şuan
Ozlemyusuf Ecenur0 11 haftalık benimki de duşa giripte sağlam çıkışım yok illa kusuyorum halsiz baygın gibi bir çıkışım oluyor saclarimi bile eşim kurutuyor yok böyle bir koku aşırı hassasiyetim oluştu 2.gebeligim ilki bu kadar değildi
Dozem Ecenur0 şampuan deterjan dedorant parfum diş macunu güzel olan kokuları gitti sanki hepsi aleminyum kokuyo
ztrkk Ben de aynıyım. Eskisi gibi sık giremiyorum duşa. Şampuan, sabun, duş jeli ne varsa aşırı midemi bulandırıyor kokuları.
Hulus Ecenur0 benim bide duştan çıktıktan sonra saçımda kalan o koku içimi hoş ediyor iyi gene sizin sadece banyoda oluyor 🤦♀️ dayanılmaz oldu artık banyo yapmak
Rabiaugur Ecenur0 benimde banyoda şampuan ve düş jelinden midem bulanıyodu nefes almamaya çalışıyodum bende çok şükür geçti sizinkide geçer inş