badeninannesiii Bettyyyyy iptal edebilirsiniz. Zaten gittikten sonra vezneye para ödeniyor o an. İstemezseniz gitmeyebilirsiniz. Alırsanız da Melih velipaşaoglundan alın.
Umud-- Bettyyyyy Turgay hoca soruyor istiyor musun diye o verdi Melih hoca vermedi dedim ya sorunlar vardı bende sadece detaylı baktılar ben resimde değildik o an Turgay hoca da vermese olurdu benim için istesen Melih de verir öyle biri değil
Eliferimm badeninannesiii iki arkadaşım var ikiside Melih beye gidiyor biri memnun kalmadı, diğeri çok memnun 🤷 hatta ultrason görüntüsünü memnun olan arkadaşıma renkli vermiş diğerine siyah beyaz vermiş anlamadım ki bende neye göre kime göre iyiler :)
Eliferimm Bettyyyyy bende gittim 1. Sıraya aldım bir sorun çıkmadı ama görüntü çok kötüydü, ultrason fotoğrafı vermiyorlar
Umud-- Bettyyyyy doçent istersen o para ben iki gün önce yaptırdım Melih hocaya baya ilgiliydi benden sıvı istediler kendisi geldi aldı ve. Sonra bayıldım tansiyonum düştü hemen yanıma geldi yoğun bakıma gönderdi serum taktırdı baya iyi bir hoca
Eda_okur0110 Ücretli olmasına rağmen hiç memnun kalmamıştım ücretsiz sıra bekleyenler saatlerce bekliyor ücretli hastada yine saatlerce bekliyor ve eline resim bile vermiyor üstüne biraz daha ekle git özeldr yaptır bebeğinin fotoğrafı bile olur elinde
Ncyclkk Bettyyyyy randevu alabilme imkanınız varsa şehir hastanesi perinatoloji bakıyor detaylıya zafer bütün Allah bin kere razı olsun o kadar iyi bı doktor ki bı hafta yatış yaptım doğumdan önce insanı o kadar motive moral veriyor ki anlatamam çok ilgili bı doktor
SimayeceninAnnesi Ncyclkk bende zafer hocaya gittim ve cok begendim cok iligli biri cok naif konuskan telefonumla video cekmeme bile izin verdi
Frdvs26 Ncyclkk Riskli grubu normal doktor mu perinatolojiye yönlendiriyor kendimiz alabiliyor muyuz şehir hastanesinden