2melekannesii___ Merhabalar kizlar 😊 Cok şükür randevu bulup dr gittim bugun. 36 haftalik 3180 gr dedi dr kafasi aşağıda 2 hafta icinde dogumun olur dedi. Sekreteri de kiz sen bunu nasil dogurcan dedi tereddut ettim. Dr kilosuna iyi maşallah dedi sadece 😐 2 hafta daha kilo alirsa zormu doğururum korkuyorum 😑
ipekveatlas 2melekannesii___ kendim yazmışım gibi okudum. bebeğim tam 36+0 da 3100gramdı ebe bana 2 hafta icinde doğurursun hareket et vs demisti doğurmadım zorla gelmek bilmedi benim oğlan ve 40+2 de 4kg normal doğum oldu ama cok zordu:( çatım da gayet müsaitti ama iri bebek olunca ilerlemesi zor oluyor
Atak66 2melekannesii___ maşallah çok iyiymiş benim de randevum cumartesi günü o zaman 35 + 4 olacak kilosunu çok merak ediyorum
Mom10_ 2melekannesii___ 37.haftadayım dün 3455 gr dedi.. 4 kg ya kadar normal doğurturum dedi bakalım nasip sağlıkla hangi şekilde olacaksa o nasip olsun inşallah bütün bebeler annelerine anneler bebeklerine sağlıkla kavuşsun 🙏🌸
2melekannesii___ ipekveatlas Ya insallah o kadar beklemez, kafasi aşağı da 2 hafta icinde dogar ins çok ta hareketliyim aslinda.
BabyUygurMother-s Tam 35. Haftamızda gittiğimde 2596gr dı kızım, doğuma kadar 3-3,5 arası olmasını çok istiyorum 🥲 maşallah 🧿 sizin bebeğinizin kilosu çok güzelmiş özellikle kullandığınız bir vitamın veya tükettiğiniz bir besin var mı
2melekannesii___ BabyUygurMother-s Hayir normal besleniyorum aslinda ekstra olarak gunde 2 kase ev yapimi yoğurt yiyorum. Kullandigim balik yağı da kilo aldirmis olabilir et balik yumurta kokusundn tiksindigim için yiyemiyorum. Ekmek çok yiyordum gunluk 2 2.5 onu azalticam ins. Yoksa doguramam doye korkuyorum
2melekannesii___ Mom10_ Amin canim insallah, ztn hiçbir dogum kolay degil 300 gram fazlalikta zorlasin cani sagolsunda 😊
BabyUygurMother-s 2melekannesii___ anladım teşekkür ederim ☺️ sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻
Bkyya 2melekannesii___ 35+6 da benim de 2872 ydi biraz önden gittiğini söylemişlerdi sağlık ocağındaki ebe de bana hem fazla ödemin var hemde kilosu önde gidiyor bu gidişle zor doğurursun gibi Bi laf etti ben bunu kafaya çok taktım gittim doktora sordum doğrumu öyle mi olur diye çok sinirlendi bakma o şaklabanların laflarına 5 kilo normal doğuran da gördüm 2500 doğuramayanda gördüm her doğum bir olmaz şimdiden kendini doğuramam diye şartlarsan pskolojik olarak zorlanırsın tabi dedi ☺️ şuan olumsuz düşünmemeye çalışıyorum hayırlısı neyse o olsun herkes yapıyor ben mi yapamıcam diyorum sakın pskolojini etkileme kafanı hep rahat tut mis gibi doğurcaz inşallah☺️☺️🌼
2melekannesii___ Bkyya Ben kızımı 2800 37 hagtalik dogurmustum, ilk gebeligimdi o zaman da zayif diye korkutuyorlardi. Doğumum çok rahat geçmiş ti şimdi de kilosu biraz fazla olunca insan ister istemez korkuyor. Aslinda dr cok kilolu fln demedi. Bugüne kadar çok cesaretliydim 2. gebeligim olmasina ragmen tereddutlerim vardi ama daha bi korktum. Bide minyon tipliyim doguramam dedim hemen 😊 Insallah canim kolay doğumlarimiz olsun ❤🤗
Masiyah 2melekannesii___ arkaşlar ben bügün gittim doktora 35 haftalık fakat 2100cıktı doktor çok küçük kalmış dedi çok korkuyorum ya 😢
Tubaanne1 2melekannesii___ ben 34+4 de gittim 2300 gramdi doktor normal dedi etrafımdakiler gelişmemiş büyümemiş falan dedi moralim bozuldu. Bu gidişle zayıf olacak sanırım doğumdan sonra hızla büyür mü?
2melekannesii___ Masiyah Korkma canim beslenmeni duzenle 2 hafta icinde toparlar, ben ilk gebeligimde 37 haftalik 2800 dogum yaptim. Korkacak bisey yokki sağlıkla dogsun kuzucuk 😊
2melekannesii___ Tubaanne1 Dr normal demis ztn cevrenin konusmasina ne bakiyon. Haftalik 100 gram alsa bile 38 39 da dogmus olsa 500 gram net almis oluyo 2800 benim kizimin 37 haftalik dogum kilosu gayet normal bence. Ztn beslenmeni duzenlersen son haftalarda haftalik 200 gram aliyorlar sen 3 haftada duzenleyebilirsin bence sıkma canını kimseyi dinleme ❤😘 Kızım 2800 gelisim geriligiyle dogmustu. 2. ayinda 5500 kiloydu doğunca cabuk toparliyorlar içini ferah tut 😇