minikumutlar Herzamanask4 yaa canım imom diye bi ilaç verdi folikait ve içinde vitaminler var dedi oda bitti 80 tl olmuş bugün sordum ama almadım acaba büyür mü yumurtam pko varya bende daha bugün 14. Günüm
Herzamanask4 minikumutlar büyür hiç belli olmaz sen gün aşırı ilişki yaşa adetin düzenliyse zaten anlarsın düzenli değil değil tarihinde test yap
yagmurmercan @minikumutlar Polikistikoverim 2 ay femarayı kullandım üstüne çatlatma iğnesi oldum hamile kalamadım ilaçsız deneyelim etkisini gösteriyor dedi doktorum 3.ay ilaçsız hamile kaldım 6 haftalığım suan kullanmanı tavsiye ederim gerçekten etkisini gösteriyor
minikumutlar yagmurmercan fenara bu ay kullandım canım 11. Günümde 10 mm sağ 10 mm solda var dedi yumurtan 14.gün yani bıgün gittim soldaki yok dedi sağda 14e yakın dedi bana bişey yapmadı progestan fitil verdi adetin 2.3 günü gel dedi büyürmü acaba yumurtam bilmiyorum
OOrkidee Kızlar bende de pcos var dr famera verdi bana da ama iğne yapmayacak, fakat bayağı göğüs ağrım var ve adetim kanama şeklinde değil kahverengi akıntı şeklinde yine de kullanmalı mıyım aceba ? Başına böyle bir şey gelen var mıdır?
yagmurmercan @minikumutlar Tedaviye başlamadan önce yumurtalarım hiç büyümüyordu direk günde 2 kere kullanarak başlamıştım 2 ay boyunca ideal boyuta ulaşmıştı 18,20,22 mm şeklinde birdahaki ay doktorunla konus günde 2 kere olacak şekilde versin bu arada nerde oturuyosun doktor önerebilirim istersen
minikumutlar yagmurmercan beykozdayım canım sen neredesin zaten dozunu yükselticez dedi yetmedi saana dedi canım north cliniks e gidiyorum
yagmurmercan @minikumutlar Uzakmış benim doktorum Küçükcekmece de cok ilgili sefkatli bir doktor okadar guler yüzlü ki herseyi cekinmeden konusabiliyosun
yagmurmercan @OOrkidee Küçükçekmece/Halkalı da özel muayenehanesi var çok güler yüzlü şefkatli bir doktor istediğin gibi çekinmeden konuşabiliyorsun benim hamileligimi duyunca benden daha çok sevinmişti. İsmi Derya Uyan Düz araştırırsan çok olumlu yorumlarıda var.
OOrkidee yagmurmercan yagmurmercan çok teşekkür ederim pcos üzerine çalışıyor olması mutlu etti beni 🌸
Mutlubirhamis minikumutlar ben kullanmıştım. Dünya kadar da para verdim. Yine olmadı. Hiçbir işe yaramadı. Sonra başka bir doktora gittim. İlaç kullanmana gerek yok her şey yolunda dedi. 1 ay sonra hamile kaldım. Nasipte varsa oluyor. Femara falan hikaye bence