minikumutlar Yaa işe yaradı mı kızlar nasıldı biraz anltırmısınız bana doktor bugün verdi kullanmam için devlette karşılamıyomuş ücretli aldım ücretide pahalı açıkcası beni aydınlatırmısınız işe yradı mı nasıl yol izlendi
Suhedaaemiroglu minikumutlar canım bende pco var 1 buçuk yıl hamile kalamadım o yüzden doktorum vermişti 5 gün kullandım sonrasında çatlama iğnesi vuruldum o ay hamile kalmadım ama doktorum ilacın etkisi 2 ay sürüyor bekleyelim dedi ve diğer ay hamile kaldım şuan 22 haftalığız çok şükür umudunu kaybetme 🌸💕
Sade111 minikumutlar ben de kullandımmm.. önce 5 gün kullandım bakti 2 gün daha kullan dedi sonra çatlama iğnesi yaptık şu an 13 haftalık hamileyim 😌 ilk femara deneyiminde oldu. Benim de pcos
Htc_snn minikumutlar ben içtim işe yaramadı daha almadan post açsaydın sana sana daha uygun fiyata verirdim sadece 5 tane içtim gerisi duruyo çok şükür şuan hamileyim ama o ilaç sayesinde değil
minikumutlar Suhedaaemiroglu yaa maşallah bendede pko var gçeen ay kist vardı çok şükür ilaç vermişti kullanmıştım bugün baktı geçmiş de femara verdi 7 gün kullanmamı istedi neden sizin 5 gün acaba
yasemin9222 minikumutlar merhaba bende pco var femara kullandım ama 5 gün size neden 7 dedi anlamadım bende işe yaramadı 3 ay kullandım
Suhedaaemiroglu minikumutlar canım doktorun daha iyi bilir ama herhalde bünyeye göre veriyor olabilirler belki yumurtalıklarınız daha inatçıdır vs ama bana adetten sonra 5 gün kullan demişti.
yasemin9222 minikumutlar 5 gün günde 2 kere kullandım sonraki ay gene 5 gün günde 3 kez aldım doktorunuzun bildiği vardır ona göre vermiştir
minikumutlar Suhedaaemiroglu canım bıgün benimde 3. Günüm başla dedi kist vardı bende oda gitmiş çok şükürr pko var bende kuzum inşallh bendede tutar yaaa🤲🏻🤲🏻🤲🏻
gokce66 minikumutlar iğneye bile gerek kalmamıştı tam yumurtalarım olgunlaştığı gun kontrole gitmiştim doktor 4 gun eşimle olmami söylemişti ve belimin altına yastık koyulması falan onlari önermişti 😊ısın tuhaf tarafı eşimle sadece 1 gece beraber olabilmiştik ertesi gün göreve çıkmıştı hiç umudumuz yoktu
Suhedaaemiroglu minikumutlar İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın 💕
minikumutlar gokce66 yaaa rabbim nasip ederse 1 gün bile yetiyo işte inşallah benimde tutar ilk denemede yaa 🤲🏻🤲🏻9.ay oluyo