GAPB95 Kızlar geçen hafta gittiğimde erken doğum riskim oldugunu öğrendim ve yatmaya başladım bebegın kilosuda düşüktü 5 günde 500 gr almış. 1.775 olmuş doktor iyi bakmışsın baya dedi bugun gittiğimde sizlerin nasıl ?
GAPB95 Ozgeozgul Sabahları mutlaka yumurta peynir ara öğün koyduk küçük kase ceviz muz süt yine ve et yemeğe çalıştıö hergün kırmızı et beyaz et canım
Gizemuysall3 Ak_sade neyden ötürüymüş erken doğum riskiniz bende 32+4 üm bugun nst de sancı göründü baya
GAPB95 Ak_sade Bizimdr öyle progestan kullanıyorum şuanda bugun kontrole gittik cocuk bi tık yukarı cıkmış dedi yani süreklide yatma dedi ben devammı demiştim
Ak_sade Gizemuysall3 bunu vücudumun yani hormonlarımın yaptığını söyledi bir sebebe bağlayamayz dedi. 33+2 deyiz bugün Salı günü tekrar kontrole gideceğim inşallah hersey yoluna girmiştir 🥹sizde son durum nedir?
Fatmanur40 GAPB95 canım neler yedin bebeğin güzel kilo almış masallah 🥰benim bebeğim de gelişim geriliği var 2 hafta geriden geliyor zayıf biraz doğuma kadar kilo aldırmam gerekiyor
GAPB95 Bccsn Sabahları mutlaka yumurta peyniri eksik etmedim ara öğün olarak küçük kase ceviz muz süt tükettim sütü sabah akşam içtim ve mutlaka et kırmızı beyaz hergün tükettim bigun kırmızı bigun beyaz olarak ve meyve ekstra olarak yattım hep bu süreçte riskim oldugu
Gizemuysall3 Ak_sade 33+4 üz bizde doğuruyom sandık sancı vardı biraz ama nst de çok bişey çıkmadı vurup geçti sanırım biz hastaneye gidene kadar bana erken doğum riski falan demediler ama sancı oluyormuş