1tazeanne1tazebaba Merhaba hamişler Kağıthane ve çevresinde oturanlar detaylı ultrason nerde yaptırdınız acaba bezmi alem Eyüp de kontrollerimi oluyorum ama o hastane 1000 TL istiyor ultrason için 🤦🏼♀️
Pinaray0309 1tazeanne1tazebaba ben metro marketin Ordaki fehmi yaziciogluna gitmiştim canım çok iyi bi prof 750 tl ye yatırmıştım ben geçen sene kardeşimde orda yaptırdı çok memnun kaldik biz
Mrvnr123- 1tazeanne1tazebaba bnde şişlide özel bir klinikte yaptırdım dr adı profesör dr osman özyurt 650 tl ye
Yagmur2712 1tazeanne1tazebaba merhaba ben şişlide oturuyorum normalde Türkiye hastanesine gidiyorum ama detaylı için Ahmet Gül diye bir doktor varmış bu işin en iyisi falan dediler sürekli. Bugün ondan aldım randevuyu. Yeri Cevizlibağda.
ilkanneligimmm Pinaray0309 bende fehmi beye yaptırdım çok şükür birşey çıkmadı hep güzel şeyler söyledi ama henüz doğum yapmadım, size dedikleri gibi sağlıklı mı doğdu bebeğiniz? 🐣
Pinaray0309 ilkanneligimmm çok şükür ben ona gidene kadar mesela kan Pıhtılaşmam olduğunu bilmiodum plesanatanin damarlarından biri tıkalı doktoruna söyle iğne yada aspirin başlasın demişti öyle doktorumu değiştim başka gittiğim doktor evet doğru dedi çok şükür bi problem olmadı sağlıklı doğdu bebeğim tecrübeli bi doktor bide dürüst bi adam fetal dna için hiç zorlamadı mesela
ilkanneligimmm Pinaray0309 evet evet dürüstlüğü çok güzeldi işinin ehli profesyonel bir doktor belli ki benimde üçlü testim biraz riskliydi oda amniyosentez önerdi ama hiçbir sonuç %99 değil dedi yani gerçekten sağolsun insanın içini rahatlatıyor ve bir sorun varsa güzel bir dille söylüyor