Menek16 Gamzeaydin13 Yağız koyacağız inşallah Yekta ve Asil de seçeneklerimiz arasındaydı🍀 saglıkla gelsin🙏🏻
Arzukeskin Gamzeaydin13 ben asil efe çok istedim ben hariç herkes beğenmedi deniz Arel çok beğendiğim isim yine eşim dahil kimse beğenmedi kayınvalidem kıvanç istedi eşim eymen istedi sonuç karışık bizde😂😂😂
Hazalll8 Gamzeaydin13 Eymen Cihangir Beyazıt Ömer Agah Aras Giray Bilal Bu lar cok beğendim isimler yardımcı olur belki
Gamzeaydin13 Menek16 bizde yağız ege düşünmüştük kime fikir sunduysak yağız atlara deniliomuş eşim bu yüzden vazgeçti
Srkya Menek16 3 ismide çok beğeniyorum ama bir türlü içime tam sinmiyor hiç bir isim yekta dan başka yekta birtane demek ama benim 1 oğlum var 3 yaşında o varken ikinci bebeğime birtane anlamında isim koymak içime sinmiyor 😬
Birazxhayaici Ben hep oğlum olsun istedim daha cok yeniyiz ama :) etka ismi cok güzel ve cok nadir kullanılıyor düşüneblirsiniz
Menek16 Gamzeaydin13 evet bende denk geldim eşime de söyledim ama yiğit olan anlamını tercih ettiği için vazgecmedi bana kalsa Yekta koyardım :))
Menek16 Srkya Ayy anne yüreği 🥰 çok tatlısınız benim de bi evladım daha olsa kesin sizinle aynı şekilde düşünürdüm🍀
Kelebekdegilkepenek ilk oğlumun adı Alparslan, şimdi ikinci oğlum olacak onada Efehan koymayı düşünüyoruz, ilkinin ismi çok ağır olunca ikinciye berkecan tarzı isimler hiç düşünmedik bile 😂😂
Gamzeaydin13 Arzukeskin ben bütün isimleri beğeniyorum ama Eşim kolay kolay isim beğenmiyor bide lakap takıo bulduğum isimlere 😂😂
sedaboz_ Bende beğendiremiyorum😂 bizimde hala isimsiz. Ama 2 seçenek var aklımızda Göktürk ya da Pars olacak 😊