SemaArin KIZLAR BEN 1 MAYIS’TA ADET GÖRDÜM 15 MAYIS’TA YUMURTLADIM 16 MAYIS’TA ÇATLADI BEKLENENE ADET TARİHİ 30 31 MAYIS BENİMLE AYNI OLAN YAKIN OLAN VARMI İDRAR TESTİ VEYA KAN TESTİ YAPTINIZ Mİ SONUÇLARINIZ NE ÇIKTI ???
newbabyno2 SemaArin 7gunum var bat 1 haziran erken test yaptık negatif ama yarın yıne denıcem belirtilerimin coğu vardı geven haftalarda ama bu hafta durgunlastı sizde belirti var mı
Gzdeee11 SemaArin bende 2 mayısts adet gördüm uygulamadan takip ediyorum 11 ve 17 arası yumurtlama gösteriyor ve bir kaç defa ilişki oldu midem bulanıyor ama hiç kusmadım uykuyu çok severim ama sürekli uyuyasın geliyor
Cerennnn5858 SemaArin benımde 16 mayıs catlama canım. En son ilişkide 16 sında oldu. Gecen ay kımyasal geçirdim buda bu sabahki testim. Adetim biraz geçmeden kan vermicem ama https://imgyukle.com/i/R0sVGI
_peritozu newbabyno2 bir kaç gün daha bekleyin adet gününüz gelsin ya da 1 gün felan kalsın öyle yapın. Hergün yapmak birazda strese sokuyor insanı 😊
_peritozu newbabyno2 anlıyorum sizi 😊ben 2 gün kala cok silik belli belirsiz oluşan bi çizgiyle öğrenmiştim insallah gönlünüzdeki gibi olur 🌸🌸
SemaArin Cerennnn5858 BENDE GECEN SENE GEÇİRDİM KİMYASAL 4 AY ONCEDE KÜRTAJ OLDUM DAYANAMADIM KAN VERDİM 10.31 ÇIKTI BU SEFERDE KİMYASAL SA DİYE İCİM İCİMİ YİYOR
YaSeEeeee Kızlar merhaba benimde bat 28 en son 2 Mayıs regl olmuştum, 11 ve 16 denedik yumurtlama haftasıydı geçen haftalarda kasık ağrım oldu şuan hiç bir belirtim yok hayırlısı hepimiz için 🤲
Bbcrrr Aynıyız bende 1 mayısta oldum 15 yumurtlamam oldu 16 sında çatladı… inşallah güzel haberler alırız Rabbim hepimize sağlıkla hayırlısıyla bebiş versin inşallah 😍