azm Doktor plesantan aşağıda mühim değil daha sonra yukarı çıkar çıkmazsa sadece sezaryan olur dedi var mı böyle olan
MnevverTakl azm aynı soruyu ben de sordum 🤔🤔 saatlerdir bi cevap alamadım . Benim de aşağıdaymış çok canım sıkıldı
Rabia54 azm canimm sana şu kadar diyim benim baya rahim agzindaydi 20 haftada sanciyla anlaşıldı doktorlar sezeryan olursun en kotu dedi çünkü ilk eş gelrse bebek nefessiz kalirmis hani aşağıda bebekten önce çıkmaması lazım ve bana kanama vs bir dünya kötü şeyler dediler devlet hastanesi evime yakın diye gittim çok korlkutular sonra kendi doktoruna gittim hemen oda sezeryan olursun kan takariz korkma.dedi ve 28 haftada ogrendim ki yukarı çıkmış normal doğum olur dedi doktorum ama erken doğum yapicam sanırım durdurmak için çok uğraşıyoruz sancilarim var ama korkma hiç yukarı çıkar sadece ağır iş yapma çok ayakta kalma bana doktorum mümkünse hep yat demişti bu durumda kanama olabilirmiş benimde kanama vardı rahim içi ondan yatıyordum.surekli ama yukarı çıkabiliyor yani uzun oldu ama insan başına gelince anlıyor o yüzden uzun yazmak istedim benimki bayanrahimi yarıya kapatmıştı çıkar insallh yukarı 😊💞💞💞
Nily azm evet benm oyleydi 20.haftada sonradan duzeldi merak etmeyin Cogu kiside yasaniyormus. İlerleuen haftalarda yerine geliyor Her muayenede mutlaka sorun ama doktora🤗
azm azm peki senin ne gibi belirtilerin var bnm bugün belim ve kasıklarım ağrıyr kafama taktım ondan mı acaba diyorum
MnevverTakl azm aslında bi belirtim Yok 😊😊 dün doktorum söyledi. Çabuk yoruluyorum merdivende falan, eğilip doğrulurken yere otururken sıkıntı yaşıyorum . Ama bunlar büyüyen göbekten ve kilodandır diye düşünüyorum 😊😊
ozgul23 Kızlar 24. hafta da sancı ile hastaneye gittim bebeğin eşi aşağıda sezeryan olursun denildi sadece normal doğuma engel olur dendi. Şuanda 29 haftalık ve bebeğin eşi yukarı çıkmış başka doktora gitmiştim acil diye. Kendi doktoruma anlattığımda olayı hafta ilerledikçe plasenta yukarıya çıkar zaten şuanda da aşağıda değil dendi bir hafta önce moralinizi bozmayin
MnevverTakl Benimki aşağıdaymış ben birden panik yapınca doktorum tam kapatmamış Doğum kanalını dedi. Ama yine de gerildim. Bakalım hayırlısı.
ozgul23 azm bende sürekli ayaktaydim. Hatta 12. Haftada kanamam oldu sürekli yat sadece tuvalete kalk dedi . Gurbette mümkün mü ben sürekli ayaktaydim elhamdülillah atlattık onu da. Maşallah şimdilik bir sorun yok
azm ozgul23 bende öyle sıkıntı olmadı sadece kasıklarda ve belinde ağrı var iki gündür ondan endişe duydum
Derya341986 ozgul23 aynı haftada benmde oldu plesenta aşağıda olmasından sen kaç haftalık oldun inş yukarı çıkar
Hs4523 Benimde 2 gün önce kahverengi akıntım oldu gittim plesantan aşagıda ama rahim ağzın kapalı sııkıntı yok ara ara bu tarz az kanaman olabilir buna bağlı dedi doktor 15 haftalıgım bende
azm Rabia54 Cnm çok sağol valla uzun yazman daha açıklayıcı bana devlette birşey demediler özelde söyledi herşey güzel sadece plesanta aşağıda zamanla yukarı çıkabilir dedi yat dinlen falan hiç birşey demedi ben her türlü iş yapıyrm sürekli eğil kalk şeklinde ama artık eğilmekte zorlanıyrm sende de ağrı olduydu demek bende bir kaç gündür var sadece ağrı
Rabia54 azm canım mümkün olduğunca zorlama kendini benim ama.rahim içi kanamadan vardı rahim içi kanama başladığında bebek erken haftayasa ölebilir geç haftalarda dogabilirmis ondan kanama çoğalmasını diye yattm ama sende dikkat et bu durumda kanaama olabiliyormus