Neslivebebegi Merhabalar hanımlar 11haftalık hamileyim. Özel bir hastanede gebelik takibi ve doğum yapacağım. Sigortanın böyle durumlarda avantajları neler olur? Fiyatları nasıldır, sorun yaşar mıyım? Bilgisi olanlar aydınlatırsa sevinirim.
btlbsr Neslivebebegi ben bi kaç sigorta şirketiyle görüştüm ve vazgeçtim. Mutlaka bulunduğunuz şehire göre özel hastane fiyatları değişiyordur ama ben sorduğumda atıyorum doğum ücreti 6 bindi sigorta 5400₺ filandı. Bize çok mantıklı gelmedi. Gebe kalmadan bir sene önce yapılanlar daha avantajlı. Ben soralı bir kaç oldu içeriği doğum artı doğum sonrası bebeğin kontrolleri aşısı vs yi kapsıyordu.
Deletedmom83940 Neslivebebegi valla ben bi ara araştırdım 10 bin tlymiş vazgeçtim daha uygunları vardır muhtemelen
DayFg Neslivebebegi hamile kalmadan sorduğumda 5 bin TL demişlerdi hamile olduğumu öğrenir öğrenmez tekrar sordum 17 bin TL dediler izmirdeyim
Sevdapl Neslivebebegi ben hamile kalmadan 4 bine yaptırdım. İnanılmaz avantajlı oldu. Doğum içinde 10 muayene, tahliller, şeker yüklemesi, tarama testleri dahil.
bernaaozkara Neslivebebegi bulunduğunuz bölgede medicana hastanesi varsa sompo sigorta yaptırabilirsin 9 muayene ve doğum 5170e yaptırmıştık biz şuan kaç oldu bilmiyorum yaptırmasaydık 13000 falan tutuyordu
Srpeng Hamile kaldiktan sonra yaptirmanin manasi zAten yok bir avantaji olmuyor en az bir sene onceden yaptrmak mantikli ki ben o sekilde yaptrmistim normalde de ozel sigortam vardi dogum paketi eklettim fiyat 4 bine cikti yaptrdiktan 4 ay sonra hamile kaldim suan hicbir ucret odemiorum Ne muayneme ne yapilan testlerime