koalamiyim Bende de 2 cm açıklık var ama sancı yok diye eve gönderdiler 🤔 Sağlıkla kavuşursunuz inşallah 💕
mom1111 Ecetiryaki koalamiyim Elisa_Esra04 Kızlar merak ettiğim birşey var açılmanız olduğunda bunu sizde o bölgenize bakıp farkedebiliyor musunuz yoksa bu sadece doktorların görebileceği birşey mi
Elisa_Esra04 Karkubra2772 Allah bağşlasın ya benm daha 2 haftam var bunakr beni sitresre soktu eve göndermediler
Karkubra2772 Elisa_Esra04 bende 36+4 günlük doğum yaptım canım malesf gelmek isteyince yapacak bişey yok
Karkubra2772 Elisa_Esra04 bol bol yürüyüş yap tatlım çömelip kalk durmadan ebelerin yardım etsin beline masaj yapsınlar Meryem Ana otu oku iç çabucak olur inşallah 🤗
Ecetiryaki Elisa_Esra04 hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah 🤲🏼 beni dün taburcu ettiler bende kanama vs sancı bir belirti hala yok açıklığımda hala 3 cm oyüzden doktor sen imza falan atma taburcusun dedi çıktım ben. Allah yardımcınız olsun inşallah 🤲🏼
Ecetiryaki mom1111 yok canım ben hissetmedim benim ağrım olduğu için ve karnım taş gibi olduğu için hastaneye gittim acile yönlendirdiler acildede çatıya alıp parmakla baktılar. Yani ben ağrı olarak hissettim başka türlü bir belirtisi yok sanırım.