haklisinesracim Detaylıyı 22. Haftada yaptırmıştım bebeğimin yüzünü de görebilmiştik 3d ultrasonla. O yüz şekli tipi o şekilde mi doğuyor benziyor mu yani gerçek haline çok merak ediyorum
Damlatuurgut haklisinesracim detaylı ultrasondan sonra bebeğimi hiç göremedim🥺 sırtı dönük hep 🙄 merakla doğmasını bekliyoruz
Rabiaugur haklisinesracim benimki baya değişti ya son haftalardaki ultrasonla arasında çok fark var bence
haklisinesracim lemonsmother benim kızımda böyle şeyler bilmiyordum ama benim hayalimdeki gibi doğmuştu bunu gördük annem falan karnıma benzetti ben çok benzetemedim ama acaba bu şekli ile mi doğacak diye de meraklardayim😊
Ysmndnz haklisinesracim 22.hafta da yüzü tam olarak gelişmemiş oluyor daha o şekilde doğmuyor değişiyor yani 😅
haklisinesracim Ysmndnz ağzı burnu dudakları falan belli gibi görünüyordu ama değişede bilir tabi zaten doğduğu hali ile 6 ay sonra bile alakası kalmıyor
haklisinesracim Ormanmeyveli ben babasına benzese çok mutlu olup şükredeceğim kızım da babasına benziyor çok tatlı pamuk şeker ama bunu kaynıma benzettiler detayli ultrason resmine bakanlar o yüz değişir mi umudu var 😄😄😄
Ysmndnz haklisinesracim benimde 21. Haftada detaylıda yüzünün resmini çekip verdi doktor gözler kapalı dudaklar kocaman silikonlu gibi yanaklar bişektomi yaptırmış gibi içine çökük elmacık kemikleri kocaman görünüyordu 😅😅😅 yeni operasyondan çıkmış gibi ama öyle doğmuyorlar 20.haftadan sonra kilo almaya başlıyorlar yüzleri yaglanıyor asıl görüntü o zaman ortaya çıkıyor