Esraa_21 İyi günler güzel anne adayları size birşey soracaktım anne karnında bebek nasıl kilo alır ne yersek kilo alınır biz 31 haftalık olduk konturole gittik 1.300gr dedi biraz daha kilo alması lazım dedi doktor yoksa erken doğum olabilir dedi ne yapmam lazım
Ozgeozgul Esraa_21 çiğ badem ceviz fındık , muz , kaşar , avakado , süt , yoğurt , pekmez bunlar aldırıyor diyorlar
Nskyhn Esraa_21 ya benimki daha 20 haftalık ama dün doktorda tartıldım zayiflamisim. Ama bebek çok iyi dedi doktor ne yiyorsun dedi. İştahım kapalı benim şu an. Ben de kaşar maden suyu karpuz ceviz tahin pekmez haşlanmış yumurta genelde bunları yiyorum dedim çok iyi dedi
Edanur555 Kaşar peyniri kilo aldırmıyormuş gorumceme kavun karpuz da yasaktı bebegi fazla kilo aldığı için demekki onlar da aldiriyo
Esraa_21 Ozgeozgul bende yiyorum bakalım ne olucak sizce 31 haftalık için bebeğin kilosu idal değil mi 1 300gr
Ozgeozgul Esraa_21 bilemiyorum benim de düşük çünkü 28. Hafta da 1100 gramdı kilosu biraz düşük karbonhidrat çok tüketme protein ağırlıklı beslen dedi . Bende bu şekilde beslenmeye başladım yarın görücem kaç gram almış