HappyMom Kampanya dönemine özel ürünleri bir araya topladık 💃 https://ty.gl/6ipakbvbw5 Kısa linki açamayanlar Buraya TIKLASIN Annelerimiz de tercihlerini yoruma yazabilir 💜
Tosuncukannesi HappyMom normal doğum yapacak anneler lütfen elbise tarzı gecelik alın ki muayene edilirken daha rahat oluyor 🤙🏼
simgekaya HappyMom benim doğumun Aralık ta olacağı için polar önden düğmeli pijama tercih ettim doğumdan sonrada çok üşürsün dediler normalde de hiç isinamam zaten 😅 isteyen olursa link veririm ben çok beğendim bir takım daha alicam lohusayken düğmeli rahat olur
Grayworldinsideme Zeyfat17 yaaa ben de aynı dertten muzdaribim. Şöyle cool ve spor duran bi lohusa kıyafeti bulamadım. Hiç sevmiyorum dantel fisto filan
Budiss_Moms Zeyfat17 Kesinlikle benimde tercih etmediğim bir şey bu yüzden lcw nin pudra rengi bi pijamasını buldum ve mükemmel ötesi bi ürün. Kumaşı duruşu kalıbı iç göstermemesi kalçayı kapatması herşeyiyle beni çok cezbetti aradığım şeyi ben buldum nihayet ☺️☺️ Linkini bulursam atayım buraya mutlaka incelemenizi tavsiye ederim
Deryy Zeyfat17 walla bezdum bulamadım bnde ha işe pijaması die yaznca dehşete düşüyorum normal pijama tak aldım H&m ve pentiden önü düğmeli kilo itibariyle Allahtan xs fln kullnblyrum 🥲
Budiss_Moms Grayworldinsideme https://ty.gl/isuo0u5ljp Pentinin ürünü kalıbı küçük tercih edebilirsiniz yorumlara bakarsanız zaten mükemmel bir ürün olduğunu anlarsınız. Hamilelik lohusalık sonrasında da bile çok rahatlıkla kullanabileceğiniz bir ürün. Bunu kısa kollu tercih ettim bir tane de uzun kol aldım onu da linkini atayım onu da aşırı derecede beğendim. İkisini de incelemenizi tavsiye ederim 👍👍☺️☺️
Emirin_Annesi02 Grayworldinsideme Şunun su yeşilini aldım ve hastane çantama attım bilet. Çok güzel bence. Bir de doğum sonrası için suwen den Şöyle bişey aldım. Hastanede 3 gün kalınıyor burda. Hastane çantasını ona göre hazırladım mecbur
Ark Grayworldinsideme pentide var aslında ben buldum aldım spor şık gecelik hastanede rahat gidebileceğim arar ara bak canım
Ynme https://imgyukle.com/i/R02FNI Bu takım nasıl kızlar dogumuma çok az kaldı alsam mı almasam mı kararsız kaldım
Zeyfat17 Budiss_Moms çok saolun ben mavi renk arıyorum keşke mavisi de olsaymış o kadar çok sitede baktım ki ama dantelsiz kurdelesiniz yık malesef
RabiaKaratas Budiss_Moms ay link veya siteyi ürün kodunu atar misiniz lcw da en azindan buyuk beden de var
Budiss_Moms https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/deeplink/urun/5185132/1681981 Kızlar şu an tükenmiş ama takipte kalın tekrar gelecektir ya da mağazalardan da bakabilirsiniz 👍
Budiss_Moms Zeyfat17 Mavisi olsaydı bende onu tercih ederdim ama bu pembe gibi değil soft duruyor en kötü şartlarda iade ederim demiştim ama ürünü gerçekten çok beğendiğim için kaldı 😊
Budiss_Moms RabiaKaratas Yukarıda linkini attım canım ama şimdi stokları tükenmiş sık sık takip edin tekrar gelecek dediler. mağazalardan da bakabilirsin 68 kiloyum M beden tercih ettim çokta güzel oldu
RabiaKaratas Budiss_Moms gördüm canim baktım cok guzel. Keske lcw dream magazada da cesit olsa gidiyorum bakiyorim hic biri yok görüp alsam daha iyi olurdu
Budiss_Moms RabiaKaratas Ewt maalesef mağazalarda çeşitler kısıtlı bende hiç birinde görmedim. Ama uygulamada favorilerine eklersen ara ara bak müşteri hizmetleri tekrar geleceğini söylemişti bana
Budiss_Moms Kalıbı çok güzel ben 68 kiloyum M beden aldım ☺️🥰 Boyunun bi tık uzun olması ve yaka kısmının kapalı olması tam aradığım şeylerdi
Fzhrafrtnnn Budiss_Moms buna çok benzer bende lacivert renk Pierre cardin aldım 🫶🏻 Dantel sevmem ,sadelikten yanayım 🤭doğumdan sonra da giyebileceğim bir model oldu.🤗
Asibel Budiss_Moms az önce lcdeydim bi tane takım almıştım ama asla içime sinmedi sırf almış olmak için aldım sonra sizin linki gördüm ve Ankara’da sadece benim olduğum mağaza da vardı hemen değiştim çok beğendim teşekkür ederim 🌸🐣
Karali Kizlar bi ben bu pijama konusunda muzdaribim sandim benim gibi karar veremeyenleri gorunce sevindim bende dantelli olmasindan sikayecciyim ya rahat bi pijama bulamadim daha galiba internetten siparis edicem ama ya olmassa diye korkuyorum