gamzosgamzos Allahneverdiysee kilolu bebekmi arkadasimin bebegi kiloluydu gec dondu hatta endise edip doktora sormustu kilosundn oldugunu doktor soylemisti
Umud-- Allahneverdiysee gorumcemin 9 aylik çocuk yeni yeni dönüyor inanın sanırım canları ne zaman isterse o zaman yapıyorlar onunda yürümeye niyeti yok
Yasminadem Allahneverdiysee oyun halısı kullanabilirsiniz. Oradaki oyuncaklara uzatabilmek için bi çaba gösterince istemeden de olsa dönüyor minikler
yabadabaduu Allahneverdiysee keşke doğmuş bebeğim diye sorsaydınız kimse anlamadan cevap vermiş bende 4 buçuk aylığım diyorum dönüp dönmediğini nasıl anlıyoruz acaba 😂
Allahneverdiysee 2kizanasi happykids uygulamasında her gün bilgi veriyor ya 4ç aya girdiğinden “ beri bebeğiniz artık dönüyor değil mi?” Tarzında yazılar yazıyor ama. Benim bebeğim hiç dönmedi ne zamandır uğraşıyorum niyetide yok
[silindi] Kiz ne donmesi daha dur :D benimki 30 a kadar sagda solda altta ustte yan sirt ustu yuz ustu her turlu yatti 30 dan beri bas assagiyiz , 39 a gelip donmeyen de var , doktorumun cumlesiyle “rahat birak bebisi o napacagini bilir” :)
annesinin_beybisi Allahneverdiysee onlar genel bilgiler . bana da bebeginizin hareketlerini hissediyor olmalisniz falan yazıyordu ama ondan 1 ay sonra falan hissetmiştim. endise etme bence her bebek farklı
2kizanasi Allahneverdiysee o bilgiler ortalama ve çoğu bebeğe ve gebeliğe denk gelmiyor bende de çoğu şeyi önce kızım yapar sonra orda yazardı:) her bebek farklı merak etmeyin
[silindi] Allahneverdiysee benim icin herkes hamile :D doner doner az destekleyerek ogret isi anasi , tummytime yapin bol bol doner. Yine her cocuk bir degil kimseyle karsilastirma bebisini…
Allahneverdiysee [silindi] 😅😅 yüzüstü durmayı hiç sevmiyor 1 dakika bile geçmeden ağlıyor hemen inşallah döner dert oldu bana ya
Allahneverdiysee Birminikcivciv bebeğim doğdu 4 aylık gelişiminde sağa sola ya da önden arkaya dönmesi gerekiyordu dönmüyor
Yavruhamsi Allahneverdiysee kızzzzzz herkes karındaki bebekten bahsediyorsun sanıyor yaaaa🤭 benim kızım da 4.5 aylıkken dönüştü 1 hafta falan yaptı sonra bıraktı yapmayı hiç yüzüstü durmayı sevmeyen bebekti bu yüzden 9aylıkken döndü tam anlamıyla sürünmedi emeklemedi direk kalktı sonra yaşında yürüdü her bebeğin gelişimi farklı hiç takılma o yazanlara sadece önemli ayına göre yapması gereken hareketleri yapsın yeterki 🥰 birde egzersizler oluyor bebeklere yaptıralar onlara bir bak yapıyorduk hergün hem hoşlarına gidiyor hemde hareketleri daha çabuk öğreniyorlar 🌸