M_A Bu iğnenin ağrısı nezaman geçiçek acaba 2 buçuk hafta oldu doktor 1 ay dıyor resmen sakat gıbıyım başka yöntem varmı krem masaj soguk sıcak herseyı uyguladım
DemirinAnnesiiii M_A iğne yapılan bölgeye masaj yap canım iyi gelmesi gerekir bende gebeliğin ilk zmanları kullandım iğne yapıldıktan sonra ve yapıldığı günü gecesi masaj yap denildi hep. Ama ağrının bu kadar uzun sürmesine şaşırdım
Berenibeklerken M_A ben hafta vuruluyorum nasıl bu kadar uzun zamandır ağrıyo anlamadım. Pamuğa kolanya döküp ovala geçer belki
Deletedmom73711 M_A Uzanarak yaptırıyordum adım atamıyordum bir de yavaş yapıyordu yapan, şimdi ayakta durup bir tık yukarı ve hızlı yapmasını rica ediyorum çok şükür sadece o gün çekiyorum ağrısını. Siz de öyle rica edin isterseniz, belki işe yarar
_akalin3 M_A ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum asla o kadar uzun surmez en fazla bırnguj senınkını düZgun vurmsmışlar
M_A DemirinAnnesiiii bana iğne yapan hemşire demedi hiç masaj yap onun yüzünden oldu zaten böyle dırek soguk uygulamış
M_A Berenibeklerken Berenibeklerken onuda yaptık kaç gündür aynıym doktora gıdıyorum normal deyıp eve gönderiyorlar
DemirinAnnesiiii M_A yok canım aklında bulunsun mutlaka pruloton dediğin gibi yağlı bi iğne bana yapan hemşire iğneden sonra mutlaka ovala yoksa iğne dağılmaz demişti. Hatta geve yatarken dahii hep ovaladım
Berenibeklerken M_A Allah Allah dağılmak mı iğne top şeklinde birikmiş mi görüyo musun veya morarmış mı
Umud-- M_A ben her hafta vuruluyorum bir kere başka hemşire vurdu inanın yatamadım acı çektim günlerce ellede alakalı iğne zaten yakıyor o başka
Deletedmom727272 Bana öyle yavaş yaptı ki 20 dakika gibi geldi abartısız sonrasında kendisi ovaladı epeyce dağılsın diye ben o sırada seruma bağlıydım ama ayağımı kaldır çek hareket ettirebildim sadece.. belkide akabinde serum yüzünden uzun süre yatar pozisyonda kaldığım için aşırı bi etkisi olmadı.