Nazendehanim Sbaby ben geçen gün uygulamada okudum gün gün a bilgi veriyor ya görme bozukluğu yaşayabilirsiniz yaziyordu
Mervesonsuz Linoosh uzağı mükemmel gören biriydim şuan 4 metre sonrası bulanık hamileliğin 3. ayında oldu şuan bebeğim 3,5 yaşında maalesef kalıcı oldu benimki 😣
Mervesonsuz Pztf93 olabiliyor hamilelikte denildi bir tedavi önermedi ayrıca kimisinde geçici kimisinde kalıcı olabiliyormuş
Sb_akti Sbaby çok üzüldüm geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşirsiniz. Bana iğne tedavisi uyguluyorlar gözden 3 iğne oldum haftaya tekrar yapacaklar. Göz arkasında ödem oluşuyor tek tedavisi de iğne 😔 Kılcal damar tıkanıklığı neden oluyormus sebebi neymiş
Sbaby Sb_akti size de cok geçmiş olsun Allah şifa versin en kısa zamanda hamilelik tetiklemiş çocuk daha 3 aylık olmadığı için bı tedavi onermediler size kortizonlu iğne yapıyorlar dimi bana da onu söylediler siz kaç aylık hamilesiniz peki
Sb_akti Pztf93 evet göz doktoru teşhis etti. Ben hamile kalmadan önce başladı gözümde bu problem tansiyondan olmuş. Hamile olmadığım için iğne yaptirabiliyordum sıkıntı olmuyordu şimdi ödem tekrarlayinca tekrar iğne yaptırmam gerekti ama hamile olduğum için yaptiramadim 20. Haftadan sonra yapılan bı iğne varmış onu yapalım dediler günün dolmasını bekliyorum bende işte yani normalde hamileyken iğne tedavisi uygulanamiyormus
Sb_akti Sbaby 19 haftalık hamileyim bende hamile değilken başladı bu göz problemi tansiyon tetiklemis benimkini evet kortizonlu iğne yapıyorlar çok faydasını gördüm ama benim gözüm tamamen kapanma noktasına gelmişti ignelerden sonra baya açıldı şimdi tekrar iğne yapılması gerekiyor ama bebekten dolayı yapamıyorlardi 20. Haftadan sonra yapılan bı iğne varmış bebeğe zarar vermiyormus onu yapacaklar işte . Gençlerde çok görülen bişey değil dediler tansiyonum varmış haberim yoktu tedavi olmadigim için göze vurmuş sizde de duyunca şaşırdım yaşınız kaç acaba?
Sbaby Sb_akti bana da aynısını dediler 60 yaşındaki insanlarda goruluyormus benim yaşım 30 sizin kaç bana da göz doktoru hamilelik tetiklemiş birden tansiyonun yükselmiştir ondan olmuştur dedi hamilelikten öncede olmuştu ama geçmisti bende bilmiyordum sizin ana damarmi tıkanmış benim 2 damarım tıkanmış siz aslında basınçlı oksijen tedavisi olabilirdiniz en başta bana gebelikten onermediler
Sb_akti Sbaby Sbaby benim yaşım 23. Tansiyondan tıkanmış ikimizinkide demek ki işte. Basınçlı oksijen tedavisini bana hiç söylemediler ilk sizden duydum bana direk iğne dediler göz arkasında kanama ve ödem var damarlarda tıkanıklık var dediler üç iğne oldum baya düzeldi iki aydır iyiydim şimdi ödem yenilemiş işte bı kaç yıl böyle ödem tekrarladikca iğne olman gerekebilir dediler. Basınçlı oksijen kesin çözümmuymus
Sbaby Sb_akti yok basınçlı oksijen ana damar tıkalı olursa tıkandığı gibi yapılırsa tesirliymis bize en iyisi iğne herhalde çok geçmiş olsun gecicek inşallah moralimizi yüksek tutalım sizin içinde dua edicem artık her şey güzel olucak 🤲😄
Betus32 Sbaby bende 29 +5 oldum 2,3 haftadır gözüm çok ağrıyor batıyor yanıyor. Ben miyopum zaten numaram da 3, 50 normalde durması lazım numaranın yaşım 30 niye birden böyle oldum anlamadım
Sbaby Betus32 hamilelikte oluyormuş ama hamilelikten sonra geçer inşallah duru göz doktoruna bı gidin isterseniz belki size damla falan verir çok geçmiş olsun
Sb_akti Sbaby inşallah geçer ümidimiz o yönde 😊. Ama tedavi edilmezse kalıcı görme kaybına neden olabilirmiş öyle söyledi benim doktorum. Bide kan sulandırıcı ilaç kullanıyorum ben tekrar tıkanıklık felan olmasın diye size ilaç verdiler mi
Sbaby Sb_akti aspirin verdiler hamilelik olduğu için tedavi kısıtlanıyor ister istemez inşallah kalıcı bir şey kalmaz
Zeynephilal Sbaby şeker hastalığınında belirtilerinden biri görmede bulanıklık eğer öyle bişey varsa bi tahlil yaptırın isterseniz
Sb_akti Sbaby Sbaby anladım umarım kalıcı olmaz bebeğinizi sağ salim alirsiniz kucağınıza insallah Allah şifa versin 🤲😊
Sb_akti Sbaby Sbaby anladım umarım kalıcı olmaz bebeğinizi sağ salim alirsiniz kucağınıza insallah Allah şifa versin 🤲😊
Sbaby Sb_akti amin inşallah hepimize sizede acil şifalar bebisinizede sağlıkla kavuşursunuz inşallah 🤲😘