bircanozyn Zor uyandırıyorum sizin de öyle mi yoksa hepsi mi öyle ilk hamileliğim bilmiyorum o yüzden sormak istedim sarsıyorum sallıyorum asla uykusu çok ağır yada yeni dünyaya geldiği için alışamadı 😅 🤷🏻♀️
Pinkdreamss bircanozyn benimki de oyle olmuştu doktora götürdük utanmıyor diye tek dokunuşla uyandırdılar öğrendim açma kapatma düğmesini 😄 sırtına orta parmağıyla bastırdı hemşire hemen uyandı cıyak cıyak rahatı bozuldu beyfendinin ☺️
Esrasenturk8 bircanozyn sezaryen mi? İlk iki hafta sürekli uyuyolar zararsızlar🤣 sarılıktan da uyuyor sezaryen ise anestezi etkisi de oluyor
esmom07 @bircanozyn henüz anne olmadım 11+5 iz ama etrafımda çok yeni doğan var :) Sürekli uyandırıp emzirmeye çalışın sarılık olan bebişler daha da çok uyumaya başlıyor dikkat edin sağlıkla büyütün inşallah darısı bizlere 🥰
bircanozyn esmom07 biraz var sarılığımız maalesef ama bol bol emzirmemi söylediler yapıyorum ama gece zorlanıyorum mecbur mamaya baş vuruyorum oda sadece geceleri gündüzleri iyi 🤷🏻♀️
Derya kahvesever__ al benden de o kadar misafir varken uyurdu gittikleri saniye uyanırdı ne gece ne gündüz 😅 çok şükür büyüdüde düzene bindi🌸
kahvesever__ Derya benim ki de öyle geçen misafir geldi onlar gidene kadar uyudu onlar gitti 2 dk sonra uyandı ağlamaya kıymet koparmaya başladı birde dışarda uyor dışarı çıkar çıkmaz uyor benim bebeğim daha küçük 1 ay 8 günlük
esmom07 @bircanozyn çoğu bebek de olabiliyor zaten takip edin de en iyi çözümü sık emzirmek diye biliyorum bende geçmezse götürürsünüz doktora derecesi nedir ilerleme var mı vs bakılır 🤲
bircanozyn Ecemselmaarslan emziricem ama kalkmıyor ki çok nadir ama kendi acıkınca uyanıyor olmazsa mamaya başvuruyorum mecbur aç kalmasın diye
kuzeymomss bircanozyn bizde 1 haftalığız uyanmadığı zaman altını açıyorum siliyorum bi güzel o sıra ferahlayıp uyanıyor 😂
Ecemselmaarslan bircanozyn uyandır yani uyanmıyorsa poposunu aç ıslak mendille sildiğin an uyanıyo benim kızım asla uyanmıyodu çünkü sarılık olmuştu kendi istediği de uyaniyodu