Grayworldinsideme Kızlar 30 haftalık hamileyim ve 13 kilo almışımm😪Sizce doğuma kadar kaç kilo daha alırım. Genellikle son 2 ay alınıyor diyorlat. Son iki ay çok kilo almayan var mı? Sizler kaç kilo aldınız?
Mysaa Grayworldinsideme 27 hafta 6.5 kilo aldım verirsin canım ya son zamanlar bebek daha çok kilo alıyor zaten havalar ısındı bol su iç ara da yürüyüş yap dikkat et sadece
ipekveatlas Grayworldinsideme bende 30 haftalıkken 12 kilo falan almıştım sonra 6 haftada 6 kilo aldım🤭😂 en son +18 kiloyla doğuma girdim son 2 ay alınıuo evet ama son 2 hafta kilo alımım durmuştu
Hazalaskin Grayworldinsideme son 3 ay 4 kilo kadar aldım 39. Haftadayım baştan beri 8 kilo aldım bence siz 20 ile falan tamamlarsınız en fazla oda
aytangurvanova Grayworldinsideme son iki aydir zayifladim kilo almadim hatta karnimdaki qaz siskinliyide gitdi.her kesin bunyesi farkli bazilari kilo aliyor basilari kilo veriyor son aylarda
snmhsnn AslanBebeginAnnesi aha bu ben 😀 artık ağlayıp bebeğin canını sıkmak istemiyorum ne yapalım aldık bazı problemlerden dolayı doğum sonrası fazlasıyla vereceğiz inşallah 💪
Deletedmon099282 Grayworldinsideme makarna pilav ekmeği kesin bence bol yürüyüş yapın, dikkat etmezseniz son ıkı ayda daha fazla kilo alırsınız sağlıksız bir kilo olur :(
Lovebabymoom Grayworldinsideme 32 haftalık hamileyim 6 kilo almışım 49 kilo ile hamilelik başlamıştı şuan 55 olmuşum 🤭
Aybukemom Grayworldinsideme ben son iki ay 6 kilo almıştım ama hamileliğimin genelinde 25 kilo almıştım .şuan 20. Haftada 8 kilo aldım
bhrismus Grayworldinsideme Doktor bana her ay 1 kilo alarak devam et demişti. Sanırım hamilelikten önce spor yapanlar bu şekilde zayıf kalabiliyor. Son aylara doğru vücudumuz yediklerimizi yağ olarak depoladığı için hızlı kilo alımı kaçınılmaz. Bebeğiniz iyi siz iyi olun da doğumdan sonra verilir
Nililaylayla 32 hafta 20 kilo aldım. Bunyem çok müsait aşırı yemeden oldu bu 😅 ama öyle bir ağırım ki gerçekten yuvarlaniyorum 😪🤭