Deletedmom83940 Berna6802 canım herkes aynı şeyleri yaşıyor 4. aydan itibaren geçtiğini söyleyen var 9 ay boyunca çeken de yani belli olmuyor pek doktorundan prilam isteyebilirsin
Birminikcivciv Berna6802 20. Haftadayım yeni yeni azalıyor 3 ay hergün dakika da bir kusuyordumve kilo kaybettim
Yarenn92 Berna6802 benimde tam 6 haftamda başlamıştı 1 hafta zor zar idare ettim salı günü randevum vardı doktor prilam verdi iki akşamdır kullanıyorum çok şükür iyi geldi yoksa hiç birşey yiyemiyordum herşey kokuyordu
Damlacaa Haftadan beri var şu an 15+1 im 🥲 herkesin bünyesi farklı, ama ben 7. Haftamdq hastaneye yatırıldım çünkü suda icemiyodum ve artık kusarken mide safra suyum cikiyodu acı acı öleceğim sanıyodum. Şükür artık o kıvamda değilim ama bulantı ve kusma tam gaz devam. Kraker yedim eve geldiğimde hep , yağsız tuzsuz süzme peyniri kurumus ekmeğe sürüp yiyodum ( böyle yapınca ekmeğinde peynirinde kokusu olmuyo tadida olmuyo , Açlıktan agliyodum açım ben yemek yemek istiyorum diye agliyodum 🥲) Çok ilerlerse eğer zofer diye bir hap var doktorun yazar zaten midem bulaniyo dersen. Prilam veriyolar başta etki etmezse zofer. Sabah bulantilari içinde şunu söyleyebilirim kesinlikle uyanır uyanmaz bir bardak çok soğuk su ve soyulmuş tuzsuz salatalık bulantıyı ve açlığı bastırıyor. Yağli bir şey tuketmemeye çalış. Çok fazla yemek asla yeme bulantın artar az az sık sık ye. Kolay atlatırsın bu dönemi inşallah geçmiş olsun 🥰🌸
Berna6802 Damlacaa Bende suan yemej yemeden yaşayabilsem yaşarım yani. O dereceyim.5 gun oldu baslayali ama zorlaniyorum. Sizede tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim.