Mnk-Tsdmr Merhaba sevgili anneler Bazı bebek ürünlerini alırken zorlanıyorum mama sandalyesi, puset, oto koltuğu, bebek kamerası bunlar ve benzeri ürünleri alıp kullanıp deneyimlemiş annelerden kullandıkları ürün markalarını tavsiyelerini almak istiyorum
hunilimom Mnk-Tsdmr benim aklımda marka kalmıyor ama deneyimli anne olarak diyeceklerime göre araştırma yapabilirisn istersen ürünlerin açıklamalarını iyi okuyup hatta yerinde gidip görmeyi tercih ediyorum mama sandalyesi kılıflı muhakkak 3 emniyet kemerli belden de bağlansın kollardan geçsin bazılarında sadece kolları felan bağlanan oluyor silinebilen yada kılıf çıkıp yıkanabilen olsun kademeli olabilir e bebek de bakmıştım ben ama 2019 da tabi aklımda kalmadı puset için de bebek arabasinda alicaksan ayriyeten almana gerek yok oto koltuğu için de onun belli kuraları var bazı belgeli olması gerekiyor en az 36 aya kadar kullanılan 360 olmasan bile 180 derece dönen olabilir ayarlana bilir olabilir aklıma bunlar geliyor kamera hiç kullanmadım ama arkadaşlarım da hem ses hem görüntülu olanlar vardı
Cicilibicili Mnk-Tsdmr mama sandalyesi: ikea ( en çok tavsiye edilen buydu) Oto koltuğu: Be safe Bebek kamerası: xiaomi Ben uzun araştırmalar sonucu alıyorum her aldığımı. Bunlara bakabilirsiniz
Mnk-Tsdmr hunilimom çok teşekkür ederim 🙏🏻 Birbirine yakın özellikte fiyat farkı çok olan ürünlerde var o yüzden kullanılan ürün ve markalardan tavsiye üzerinden gitmek istiyor insan