busetekerr Ben 5 haftalık iken kontrole gittim keseyi gördük çok şükür de doktor bebeği görmedi. Çok küçük olduğunu 2-3 hafta sonra tekrar gitmem gerektiğini söyledi. Sizler keseyi kaçıncı haftada görüp bebeği kaçıncı haftada gördünüz
hunilimom busetekerr keseyi 6+2 de bebek ve kalp atışı 7+2 de gördüm canım hstta kalp atışı çok kuvettli değildi
Busbuss12 busetekerr canım bende senin gibiydim 2 hafta sonra gittim bebegi gordu korkma yani o haftalarda gorunmuyor bazen Benim ilk bebegimde beta 7463 tu ne kese ne bebek 3 hafta sonra gidince gordum
Hazalaskin busetekerr keseyi 6. Haftada bebeği 7. Haftada kalp atışını 9. Haftada canım 7. Haftada nokta gibi bişey gösterdi doktor bu bebek dedi 😂
busetekerr Yesim evet öyleler maalesef gerçi daha bebek de çok küçük olduğu için konuşamıyorlar aslında
hunilimom busetekerr evet canım daha yeni atmaya başlamış gibiydi kalbi derinden geliyordu doktor beni 8 de çağırmıştı ama ben dayanamayıp erken gitmiştim
busetekerr hunilimom bende dayanamıyorum meraktan ölücem sanki 6+3 olduk ama 8. Haftaya kadar bekleyecem öyle dedi doktor
busetekerr Busbuss12 bana da 2-3 hafta sonra gel bakalım dedi. Bende mecbur bekliyorum öyle bir zamanda gitmek istiyorum ki kalp atışlarıni da dinlemek istiyorum
Busbuss12 busetekerr dinlersin inşAllah Allahın izniyle canım hc içini karartma dediğim gibi bendede gozukmedi bidahaki gittiğimde gordum
busetekerr Hazalaskin yaaa maşallah bana da keseyi gösterdi bak bu kesesi bebeğin dedi ama daha çok küçük olduğu için kendisini göremeyiz dedi 8. Haftalıkken gidicem inşallah görürüm 🙏🏻💜
minikmucizem_21 busetekerr keseyi 5 haftalık iken gördüm bebeği 7+2 idi kalp atışını bana dinletmedi zararlı diye kendi dinledi
busetekerr minikmucizem_21 kendi dinleyince zararlı değil mi peki. Çok küçük olduğu için evet o haftalarda pek dinletilmiyor galiba
hulyadmrll busetekerr 6+4 Ken gittiğimizde sadece keseyi gördük bugün 7+6 kontrole geldik hem bebeği hem kalp atışını duyduk 🤲😊
busetekerr hulyadmrll ya çok şükür maşallah Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻❣️