begumcann Gebeliğe dair bir velirtşm koku hassasiyeti daha gecen cuma gittim durumu iyiydi hareket etmeyince hep aklımda acaba bişey mi oldu korkusu sizde de öyle oluyormu ?
Biroglanannesiii begumcann Net olarak 22 de hissettim ben o haftalarda küçük daha etse bile sen anlamıyorsun 😊
yagmurrrra begumcann ben 18+5 im bebek ultrasonda kıpır kıpır hiç durmuyor ama ben hala hiç hissetmedim bekliyoruz bakalım🤷🏻♀️
Deletedmom_7 begumcann 18 in sonlarına doğru hissettim ben şimdi 24. Haftadayız hiç durmuyor😂 Merak etmeyin hissedersiniz 💕
Prensannesiiiiiii Ben 14. Haftada hissetmeye başladım ilk başta karnıma baktığım zaman belli oluyordu sonra yavaş yavaş hissetmeye başladım dün ilk defa dokunmadan hareket ettiğini hissettim ben uyurken bile tekme attı bir kaç defa 17 +2 olduk
Fatmahsyn2020 begumcann Bende aynıyım.17.hafta ve sürekli niye hareket yok diye merak ediyorum aklim hep orda.bende 3 gün once gittim doktora hersey iyiydi ama insan merak ediyor iste
Hacer90 Ben 16 haftada hissettim şimdi 20. Haftadayım çok net hissediyorum. Merak etme hissedince gecıcek vesveseler
begumcann Hacer90 ay inşallah bu ikinci gebelik ilkinde hiç bişey bilmiyordum bilmeden beklemek en iyisiymiş 😂
43serife begumcann benim Ikinci gebeliğim 17. Haftamda hissettim ilk şimdi 24 haftaligiz benim de hareket etmeyince çok korkuyorum endişeleniyorum
Turkerg Ilk gebeliginiz ise biraz zor. Ben ilkinde 19haftalikken hissetmeye basladim. Ikinciye suanda hamileyim 14 haftalikken hissettim😁
Pinkdreamss begumcann normal canım bende panik oluyordum ama arada olurmuş oyle uzanıp elimi karnıma koyup beklediğimde hissederdim cok azda olsa telaşlanma