Minnos2022 36+1 bebeğim 2.380 gram 36+5 doqum yapacağım erken doğum yapacağım aranızda erken doqum yapan varmı bebeğini kucağınıza aldınız mı kuvezde kalmaz solunum sıkıntısı olmadığı sürece dedi doktor ama yine endişeleniyorum
gamzosgamzos Minnos2022 ben tam 36+5 te dogum yaptım kızım 2.820 dogdu 10 gun kuvezde kaldi ama hem solunum skıntisi hemde enfeksyonu vardı solum skintisi 4 gun surdu enfeksyonu olmasaydı daha erken cıkacaktı
dml33 Minnos2022 35+6da yaptm bn ilk hamilelikte solunum skimtisi falan yaşamadi sarılık oldu ondn kuveze girdi
Minnos2022 Gulsum-crk26 amniyon sıvım az yakından takip ediyordu doktorum 34 di geçtikten sonra doqum olur diye hep 34 bekledi
Minnos2022 gamzosgamzos sizin kilo iyiymiş maşallah Allah’ım hepsine sağlık versin bizim kilomuzda az
gamzosgamzos Minnos2022 amin canım korkma dogunca toparlanıyorlar annesi hem zayıf olsad sağlıklı olsun onemli olan o ilk kızım 2,5 yasinda daha yeni 12 kilo oldu ama cok şükür sagliklı bagısıklığı guclu 😊
Arzuburak Oğlumu 35 de doğum yaptım 2800 lerde falan küveze girmedi inşallah sizinde girmez hayırlı doğumlar olur inşallah sap Salim 🙏🏻🌸
Tansum Minnos2022 36+4 aynıyız 2620 gram doktor az dedi haftasına göre bebeğe giden kan akımı yavaş olduğundan dolayı , sanırım beni de 39 hafta da sezeryana alcak ciğer geliştirici vuruldu bugun 2. Dozumu oldum
NeseA Bende 35+5 haftalik gebeyim bu gün nstede ağrı ve şancı çıktı doktor doğum görünüyor dedi alttan muayene istedi kabul etmedim. Doğum olursa yeni doğan ünitesi olan bi hastaneye git dedi bebek çok küçük dedi.