Ballisinsen sliya30 valla yukarda yazdigim sitedeki bir tek bana dogru dedi. Diger sitelerde kiz cikiyordu anlamadim nedn 🤔
Ballisinsen sliya30 ama tabi allahtan hersey. Allah herkese gonlundekini versin. Rabbim saglikla kucagimiza aldirsin
Ballisinsen Tran eger hamile kaldigin ay dogruysa yani yumurtlama zamninsa eve erkek cikiyor hayirlisi.
Ummu_gulsevinc Ballisinsen 08.03.1986 doğum tarihim 04.03.2022 hamile kaldığım tahmini tarih bakarmisin benim için de rica etsem
Ballisinsen Ummu_gulsevinc 30 cikiyor. Sanrm kiz. Cift sayi cikinca kiz oluyor. Hayirlisi tabi. Allah bilir 🥰
Ballisinsen Asil_hatun yumurtlama ayin subat ise kiz. Mart ise erkek. Reglin ne kadar surer yumurtlama ne zaman olur bilmedigim icin 😊
Ballisinsen Ummu_gulsevinc bir yerden bakmiyorum. Basit bir hesabi var. Yaşınız + hamile kalinan ay - 9 = tek ise erkek cift ise kiz
Nahirep Ballisinsen benim yaşım 29 hamile kaldığım ay kasım topladım 40 çıktı eksi 9 yaptım 31 tek sayı çıktı ama bebeğim kız😂😂😂😂😂
Ballisinsen Busenurrr kiz allah seni ne etsin. Yorumunu okudugumdan beridir aklima gelip duruyor. Gülüyorum kendi kendime tovbe 😀
Ballisinsen Busenurrr mesela 2022 yilindayiz 1996 dogumluyum dimi. O zaman 2022-1996=26 yasini boyle hesapla. Sonra geri kalani hesaplq
Asil_hatun Ballisinsen yumurtalamam marta denk geldi adet sürem 28 gün 25 yaşındayım doktor da kıza benziyor dedi 😅
Prens_annesi19999 sliya30 Ben dayanamadım hemen sordum doktora o da zaten ben sormadan daha hemen söyledi 😋 Sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah 🙏
seriseri10 Ballisinsen heryerde takvimlerde falan kız çıkıyor bugün rüyamda da mavi kurdelali çeyrek altin gördüm bakalım ne cikcak 😍