Ballisinsen Kizlar cok sordum sizlere tahminler aldim. 17 haftam bitti. Ve doktor erkek oldugunu soyledi. Yanilma payi olabilir bu haftalarda dedi ama degisirmi sizce ogluş 😇🥰 merak edenler coktu.
Nursah34 Ballisinsen Bende 17 haftalık öğrendim💙🧸 ama erken falan demedi 😊 asıl bu zamanlar belli oluyor zaten neden erken dediki emin mi olamadı acaba 🤰
Annesininportakali53 Ballisinsen 17 haftalik erken mi 🤣hala yanilma payı var diyorsa tahmininden de şüphe ederim erkek zaten erken belli olur kıza göre neresi erken anlamadım… bacak arasını sen gördün mü gördüysen şüphe etme haftanda büyük canim
1bebiis1annnis Ballisinsen bu bnde de tek sayi olarak cikiyo erkek gözüküyor yuzuk testi de erkek diyo rus takvimide sadece cin kiz diyo haftaya gidcm inşallah rabbim gönlümdekini nasip eder
Doga12345 Ballisinsen bu nasıl oluyor benim dogum tarihi : 15.07.1997 hamile kaldıgım ay nisan nasıl oluyor ?
Sumeyye_brgl22 Ballisinsen bu nasıl oluyor acaba benim 2000 Ekim ayı dogumluyum şubata hamile kaldığım ay bende 14 hafatalıkke gittim doktora kız izlemi veriyor dedi acaba değişir mi bn kıza alıştım da 😅
Umay255 1bebiis1annnis kız bu erkek 🤣🤣🤣 pipisimi o benim de çin takvimi kız diyo ama yaşımı bi yaş küçülterek yüzük testi erkek 2 hafta sonra gitcem 🥰
Ballisinsen 1bebiis1annnis Çin takvimi bende kiz gosterdi ama bir sote vardi ondan bakinca erkekti. Onun harici hersey kiz cikmisti.
Ballisinsen 1bebiis1annnis https://alicelikkadindogum.com/cin-takvimi-cinsiyet-hesaplama/ surdan hesqp yapsana ne cikacak bakalm
Ballisinsen Adaryona haftasi daha kucuk dedi doktor bu haftada yanilma payi olur dedi ne bileyim. Bencede gayet buyumus artik. Zaten bacak arasi uzundu pipisi vardi gordum ☺
Zln2152 Ballisinsen bende de çin takvimi kız gösteriyor ama Rus takvimi de erkek artık hangisi doğru bilemedim 🤷♀️
1prenses2prensyenigebe Ballisinsen aaaa bu bana erkek dedi otomatik çin takvimi kız demişti 1 kızım 2 oğlum var ama ben kız istiyorum şimdi ben kime güveneyim bacılar 🤗🌼
elifuslu1002 Ballisinsen ben yaptım şimdi bana 23 yaşındasın dedi ama 21 cinsiyeti doğru bildi niye yaşımı büyük gösterdi ki
Bir_abla 1bebiis1annnis nuba göre bakıyorum canım nub da bebeğin genital organının daha kendini ilk göstermeye başladoğı hale deniyor yani organa bakıyorum keseye kafaya falan değil
1bebiis1annnis Umay255 ay inşaallah canm yani gonlumuzde o var rabbim hayirlisyla saglikla nasil etsin