Deletedmom_12 Kızlar 10 haftalık olduk. Bi de bana sorun 9.hafta da başladık şikayetlere öyle bi kusma bulanti var ki surekli kuru yagsiz tuzlu yiyorum. Siz de ne gibi belirtiler var ???
Umay255 Deletedmom_12 mide bulantım kusmam yok baştan beri bitek ara ara birşeylerden tiksiniyorum bide benim midemi yakiyo yemek yiyince geciyo baş dönmesi 🤣🤣 bide cinsiyet merakı çok var ultrason resmim 9 haftalıkken var 11 hafta da gel dedi 12 gitcem
Nisandua1 Deletedmom_12 ay bende de aynı dün çok kötü yanmam oldu sancı verdi böyle ama şimdi şükür geçti bende 10 haftalığım iyi geçiyor sabahları bulantım var biraz 2,3 gündür de halsizim uykum geliyor şükür iyiyiz 🌹🧿🧿
Deletedmom_12 Umay255 cok sanslisiniz nazsr degmesinn😊 benim bulantm cok benimdd 9 ken var yukleyebilirseniz bakalimm
Nisandua1 Deletedmom_12 en son 7 hftalıkken kalp atışı ve bebiş için gitmiştim 2 hafta sonra 2li tarama testi için gidicem birde belki cinsiyet tahmini yapar doktorum
Nisandua1 Deletedmom_12 devlette yanlış çıkabiliyor diyorlar birde 10,15 gün sürüyormuş özelde 3,4 günde çıkıyormuş özelde yaptırmayı düşünüyorum birde devlete randevu alamıyoruz zaten