Ayisigi45 Femera - estrofem ve aqnucaston kullaniyorum insallah rabbim bu defa nasip eder. 23 mm sagda yumurta vardı igne yaktık bakalim sizde durumlar ne
Adana0001 Ayisigi45 bende de pko vardı agnucaston, combinol, proxyfemin, glifor kullandım bu ay ilk defa bekliyorum 4 hazirani sabırsızlıkla ama bir yanım yine olmaz diyor bir yanım var diyor karışık duygular içindeyim 😅🤲🏻
SR2212 Ayisigi45 ben de femara+ovitrelle kullandım. Bu gün 9 gün olucak iğne olalı. Fakat hiç bir belirti yok. Bat 2 haziran
Yelf 1 Haziran bugün erken gebelik testi yaptım negatif😕 adet olduğumda olan agrılarım var proklatktin tedavisi görüyorum bakalım nasip diyelim
newbabyno2 Yelf bende 1 hazıran ve negatif :/ tum belırtılerde mevcut anlamadm gitti erkenmı yaptık acaba
Yelf newbabyno2 ya aslında bnde belirti olarak pek bişey yok benim adalet öncesi hep agrım olur her ay ki agrım gibi ama kısmet bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
Adana0001 newbabyno2 bugünden itibaren 7 gün var bugün yaptım negatif çıktı☹️ hayırlı olsun canım sana sağlıkla doğsun
newbabyno2 Adana0001 insallah canım bu sefer saglıklı olur ınsallah🤲🏻 Erken yapmıssın bekle bıra benım 6gun yapmıstım negatifti erken testte
Askld Benim bat 3 yada 4 Haziran dayanamadım bugün test yaptım negatif.pazartesi günü erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum cikarmi sizce . Bugün kasıklarımda biraz ağrı var bide sağ kasigimda batma var
ecem0509 Askld benimde bat 5 haziran ama bence sabredelim çünkü bu sefer umutlarımız kırılıp üzülebiliyoruz. En iyisi sabredip adet gününün geçmesini beklemek🤩