minikmucizemmmmmmm Askiletotomsu geçenkini sağ kolumdan olmuştum hep sola yatıyorum diye ama biraz ağrım olmuştu smdi sol tarafa yaptırdım unutup üzerine yattım o yüzden biraz ağrım var ☺️
Ozge Askiletotomsu ilk dozda bana yetişkin tetanoz aşı kartı verdi hemşire. Üzerine 2.doz tarihini yazdı o tarihte gittim. 1 ay vardı 1.doz ile arasında
Cigdemm1 Askiletotomsu mayısın 8inde yaptırmıştım ilk dozu 21+4tüm 1 ay sonra gel 2. Doz için dedi mayısın 8inde falan gideceğim tekrardan 26. Hafta oluyordu sanırım
Canpolat Askiletotomsu ilkini 18 nisan 19.haftamda oldum ikinci için 13 Haziran 27.haftam da çağırdılar benimde
minnnie Askiletotomsu Küçükken tetanoz aşısı olduysaniz ikinci doza gerek yok diyor Dr. Cemal Ünlü. Ve de diğer kadın dogumcuların aksine bu aşıyı gebelikte çok da gerekli bulmuyor. Günümüz Türkiye’sinde kimse sizi paslı veya toprağa bulaşmış neşterle sezeryana almaz diyor.
Askiletotomsu minnnie tetanoz aşısı on yıllık koruyucu diye bliyorum Ömür boyu korumaya biseyi ben 7-8-9 yaşımda olmussam artık bir koruyuculuğu kalmamıştir ki
minikmucizemmmmmmm minnnie ben 2015 te tek doz tetanoz olmuştum ama doktorumda sağlık ocağı da tek dozun geçerliliği olmadığını ve 2 doz tetanoz olmamı önerdiler ve ikisini de oldum bir ay arayla. o doktor kim bilmiyorum ama bence gerekli birşey