Kuzeyn_annesi dadmom18 bence kesinlikle psikolojik 2.5 aylıktı bebişim öyle başladı 4 aya kadar peşimi brakmadı😀
Melismomyy dadmom18 psikolojik bence 🥹 çok sonra başlıyor belirtiler Ama en erken belirtim kasıklarımda ağrı ve batma hissiydi adet olacakmışım gibiydi diğer tüm belirtiler netleştikten çok sonra çıktı🥲
Deletedmom83940 dadmom18 regl belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı olduğu için gecikene kadar hiç bulantım olmadı 6. haftada başladı mide bulantım
Ecz1anne dadmom18 psikolojik Mesela ben soğan,sarımsak ve biberden aşırı tiksindim hala tüketemiyorum ama gebeliğimin başında 6. Haftaya kadar falan hepsini yiyordum Tiksinme bulantı vs sonradan oldu
Ecz1anne Ama senin gibi adetime daha varken aşırı kasık ağrım oluyordu normalden farklı olarak Anlamıştım hamile olduğumu, daha adetime bir hafta on gün falan vardı😄
elifuslu1002 Ecz1anne ben çocuğu isteyerek yapmıştım yani habersiz olmadı ama adetim gecikmeye başladığı günden beri kasik ağrım oluyordu aşırı bende senin gibi kesim hamileyim demiştim kasik agrimdan anlamıştım e bide korktum çünkü düşük yaptım ondan aşırı fazla ağrım vardı ama çok şükür 20 haftalığım şuan
biranneadayi15 dadmom18 canım psikolojikten hissediyorsun o bulantıyı çünkü bulantı en erken 6 haftadan sonra başlıyor bazen 8 haftadan sonra başlıyor
Minikcennetim dadmom18 canım benim adetlerim düzensiz ama yumurtlamadan bi on gün sonra başladı instagramdan eşimle yemek videolarına bakıyordul bi anda aşırı tiksinme geldi ondan sonraki gün gece sabaha kadar bulantı çektim ama şuan o kadar olmuyor 6 haftalığım yükselen hormonla alakalı belki bana bulantı yaptı başkasına yapmaz
Mrv135 dadmom18 Psikolojik. Benim 6.haftaya girerken başlamıştı bulantılar. Hiçbir belirti yaşamadan öğrendim hamileliği.
elifuslu1002 dadmom18 psikolojik dir cnm ben şuan 5 aylık hamileyim çok şükür hiç bulantım olmadı çok garip