Miraygvrcn Kızlar 36+3 üz daha önceleri bebişim hareket ediyordu ama artık çok nadir günde 1 defa falan ya, normal Mİ acaba bazen etmiyor bile. Arada da sanki karnımda kalp atışı oluyor gibi
Habus Miraygvrcn hareketleri yavaşladıysa bir hastaneye gitmenizde fayda var. Evet yeri daraldı vs ama günde 1 defa da çok az gibi geldi bana
Derya Miraygvrcn günde 1 haraketten kastınız tekme gibi mi yoksa minik kıpırtılar mı ? Minik kıpırtıları da haraketten sayıyorlar ama en güzeli doktora gitmek burda sana ne söylesek faydasız 🌸
Denizz_48 Miraygvrcn 32 haftadan günde 17 defa hareket etnesi gerekiyor hergün sayın hareket azalırsa doktor kontrole gel dedi
Miraygvrcn Habus geçen hafta cumartesi kontrolüm vardı herşey güzeldi normaldi yarın yine kontrolüm var bakalım canım
Miraygvrcn Derya belirtin tekme gibi canım, yani ben öyle hissediyorum. Geçen hafta kontrolde bi anormallik olduğunu söylemedi ama ben yarın yine söyleyeyim
Derya Miraygvrcn belki baş aşağı dönmüştür o zaman da haraketleri azalıyor dediğim gibi tahmin edebiliriz ama içini rahatlatacak doktordur o yüzden ihmal etme 🌸