Elvanguzel kokulusilgim22 doktorunuz ne diyor acaba benimde sürekli akıntı suyum geliyor ama normal dedi doktorum bebeğin suyu ve rahim ağzı kalınlığı gayet iyi dedi sizin doktorunuz ne diyor
Selin12- kokulusilgim22 çok geçmiş olsun brn 30 haftalık ken suyum geldi acilmam vardı doktorlar ilaçla serum ve ciger geliştirici ile durdurdular ben 37 haftaya kadar durabildi aslında 35 haftalık ken alinacakti doktorlar tekrar müdahale ettiler 37 haftada da ben gittim
Hakiko Kanamalı mı geçiyordu gebeliğiniz? Kanamalı gebeliklerde erken su gelmesi yaşanıyor, geçen yıl ben yoğun kanamalı gebelik geçirmiştim ve benim de suyu gelmişti . İnşallah durdurulur kötü düşünmeyin
kokulusilgim22 Hakiko kaç haftalıktınız şu anda suyumu durdurmaya çalışıyorlar doğumu engellemeye çalışıyorlar o halde doğuma kadar geldiniz mi
Selin12- kokulusilgim22 şuan hastanede yatıyorsun dimi canım hastaneden çıkınca da evde hiç bir şey yapma birde şekerin yoksa eğer havuç suyu iç ki bebeğinin suyu bitmesin ben öyle yapmıştım
kokulusilgim22 Selin12- müdahale ettiler ben de doğum olacak diye korktum şu anda su takviyesi yapıyorlar
Selin12- kokulusilgim22 duru inşallah benim durdurmayı başardılar eve gecincede hiç bir şekilde ayağa kalkmadım su yapacak şeyler yedim sadece tuvalet için kalktım ayaga
marika Merhaba ben de aynı durumdayım, 21 haftalığım şu an hastanede yatıyorum. Sonrasında ne olduğunu merak ettim, umarım sağlıkla kucağınıza almışsınızdır bebeğinizi