Deletedmom_110 Kaderteke Evet doktorumun verdiği tahlilleri orda yaptırıyorum özelde bir tahlil 200₺ ne gerek var sonuçları götürüyorum doktoruma
Tatlisannedilekk Kaderteke kontrol zamanım gelince ebem arıyor takibin var yada tahlil için erken gel aç gel diye arayıp söylüyor, özel hastaneye gidiyorum doktorum tahlil istediğinde kağıda yazıp veriyor sağlıkocağında yaptır ben sonuçlarına bakarım burda hiç para harcama diyor sağolsun
litfenama Kaderteke sağlık ocağının tahlillerine güvenmediğim için yaptırmıyorum. Nedense hep çok değişik çıkıyor sonuçlar. Ben de dışarıda yaptırıp, hemşireye haber veriyorum sorduğu bilgilerle ilgili.
Merveofs 2 kere verdim sadece onlar da tetanoz aşısı günlerinde bir kerede hem tahlil hem aşı. Hemsirem bir daha 34.haftada görüşcez dedi. Geçen gün aradı durumun nasıl, kilon ne, en son ne zaman tahlil yaptın vs diye ve yine 34.haftada görüşelim dedi
Mrv135 Kaderteke Tiroid falan baktirmiyorum orda. Çünkü sağlık ocağında kanı merkez labaratuvara gönderdikleri için bekliyor ve değer farklı çıkıyor doktorum kabul etmemisti bir daha vermiştim ve cidden hastanede verince daha düşük çıkmıştı o yüzden onu direk hastanede veriyorum artık. İdrar da çok pis olduğu için tuvaletimi yapamıyorum sağlık ocağında malesef onun için de özel hastaneye para veriyorum 😂 Bir tek açlık şekeri falan baktiriyorum gittikçe.