Mir123 Merhaba kızlar🌸 Batman’da hangi doktor, hangi hastane tercihiniz oldu? Birbirimizi aydınlatalım, fikir alışverişi yapalım lütfen 😚
_merii4 Mir123 gebeliğin başından beri Zeynep burcu şekere gidiyorum Yaşam hastanesi ve birçok insan da onu öneriyor hatta bazen randevu bile bulamıyorum gidince
Mir123 _merii4 Evet bende Zeynep Hanım’ın hastasıyım 😍 Doğal biri😁 Ameliyatlarından memnun olanlar çok
Mir123 Feeyza merhaba, ben ilk doğumumu Dünya’da yaptım çok memnun kalmıştım Özge Hoca vardı o zaman şimdi yok 😣Bende Zaynep Hanım’a gidiyorum şimdi Yaşam Hastanesi’nde 😍
Mir123 _merii4 evet 👍🏼 Sezaryen olacağım için ameliyat performansına odaklanıyorum en çok. Sezaryen yaptığı hastalar çok memnun olunca seçimimi yaptım bende
Mir123 181019 181019 Dünya Hastanesi’nin doğum ekibi çok iyiydi ve çok ilgililerdi 5 sene önce 🙈 Şimdi durumlar ne bilmiyorum
Esmablc 181019 merhaba bende çağlar bey e gidiyorum 22 haftadayız kaçıncı haftadasınız memnun musunuz
_merii4 Mir123 ayyy ben hiç sezeryan düşünmüyorum ya normal olsun.istiyorum hep Allahin izniyle oyle olur inşallah
181019 Esmablc merhaba ben memnunum hamıleliğimin başından beri gidiyorum dr degıstırmedim hiç Allaha şükür. 32 haftalık benım bebegım Allahn izniyle azalıyor vakit. Tayin durumu var dogum nerde olur bilmiyorum ama çok isterim burda yapmayı hem hastane çok iyi temız güzel dr umda iyi