tugceaslanis Kızlar minik kızçeme kavuşmama son 99 gün kaldı sizlerin kaç günü var eksikleriniz neler kaldı yazın gitsin 🤰😂🥰
ebru2871 tugceaslanis 34 günümüz var erken gelmeye kalkmazsa🥰 eksik hiç bitmiyo hergün yeni yeni şeylerle karşılaşıyoruz valizim hazır bi kaç eksik var ama doğumada gitsem sıkıntı yaratıcak şeyler değil
Ark tugceaslanis bizim son 94 gün kaldı odamız hazır değil sadece izne çıkmayı bekliyorum 5 hafta sonra insallha hazirlayacagim
Deletedmom_110 tugceaslanis son 57🤍 Çok şükür bir eksiğimiz kalmadı listemdeki son eksikleri eşimle toplu aldık geçen hafta Önümüzdeki hafta yıkayıp ütulemeye başlıycam inşallah ❤️
tugceaslanis ebru2871 ayy harika benimde bunu dediğim zamanlar gelir inşallah çünkü gerçekten hiç eksik bitmiyor cinsiyeti nedir bebişin 🥰
ebru2871 tugceaslanis kızım olucak sağlıklı bir şekilde kucağımıza alsak başka hiçbişi istemiyorum o kadar hızlı geçiyoki zaman benim hiç doğurasım yok😂
Busraseyma 43 günümüz kaldı inşallah ama gerçekten eksikler bitmiyor odası hastane çantası birde bizde çok misafir gelir kurabiye filan yapıyorum derken işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor
tugceaslanis Busraseyma gerçekten öyle bir de çalışarak bu hazırlıklara yetişmek çok daha zor oluyor hepimize kolaylıklar dilerim sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🙏🥰
tugceaslanis ebru2871 gerçekten öyle nasıl geçti zaman hiç anlamadım bende doğumla ilgili korkular başladı bile güzel kızınıza sağlıkla kavuşun inşallah sizde 🥰
tugceaslanis Deletedmom_110 ne güzel bitirmişsiniz eksikleride sağlıkla alın kucağınıza inşallahh sizin bizdende az kalmış 🥰🤰
ebru2871 tugceaslanis bende korku yok dün göbeğim aşağı inmiş stresten ağlayasım geldi bakalım ne zaman gelecek benim ki🥰🤰