Ksksksks Herkes çilek ve karpuz yedikten sonra elini yüzüne ya da herhangi bir yerine götürürsen kaşırşan bebeğin orasında leke olur diyorlar. Sizce doğru mu bu yaşayanlar var mı korkuyorum biraz çünkü çok kaşıdım yüzümü bilmeden :(
Eymengul Ksksksks ya öyle bişey olduğunu düşünmüyorum karpuzun içinde büyüdük ailemizde lekesi olan yok ❤️
Zeynppppp Kız saçma böyle şeyler ya geçen karpuz yedim bide korkutma beni diğer hamileliktede çilek ve narı çok yedim bişi olmadı süt gibi çocugum ama karpuz yememiştim hiç 😳
ggkca Hurafe bunlar, ben hamileyken çilek, karpuz, nar, ciğer… Hepsini yedim, kızımın hiç bir lekesi yok.
T1996 Ksksksks ya öyle şey olur mu çocuk içerden annem yüzünü elledi ooo karpuzlu ellemiş şuramda leke çıksın mı diyecek 🤣🤣 ahh ahh eskilerin uydurmaları bacım sen aldırma, kahvaltıda bile karpuz yiyorum şu anda çilekte ilk aşerdiğim şeydi bol bol yedim bin kere yüzüme gitmiştir elim hiç korkma, yüzüne gitmesine gerek yok ki bi de şu versiyonu var “ çilek yeme sakın leke leke doğar çocuk” komple hiç yeme diyorlar Allah ıslah etsin🤣🤣
Serapmehmet_19 Ksksksks hamilelikte en fazla yediğim meyve çilekti diyebilirim, şuan bebeğim 47 günlük hiçbir yerinde bi leke yok, inanma böyle şeylere sen bol bol ye hiçbişey olmaz
Honeyballl Ksksksks o sanırım aseripte yiyemezsen mi ic cekersen mi ne oluyormus babannem anneme demis kizim mutfakta çilek var ye cekinmeden ye sonra tam annem yerken babannem mutfaha girince annem korkmuş eliden çileği düşürmüş babannem de elini çabuk popono sur demis annem sürümus Abimin sırtın da cilek zamani cilek gibi leke olurmuş büyüdükce belli belirsiz hal almış. Ben sey diye düşünüyorum iyi düşün iyi olsun o an o enerjiyi vermemek lazım bence. Çünkü aklıma gelen başıma geldi misali gibi oluyor.
Umran__37 Ksksksks inanma bole seyler hurafe ben torba torba cilek yiyorum karpuz desen oyle inanma oyle seylere 🤣