Taila Kaçıncı haftaya kadar yüz üstü yattınız kızlar 12 haftamızın içindeyiz hala yatıyorum sizlerde durum nasıl..
Bskrt Taila 16ya kadae yattım Son 1 aydır ya yarım yüz üstğ gibi bi şekilde yatıyorm 😁😁 bacağımın arasına yastık alınca rahat oluyor
GamzeCan Taila ben hamile olduğumu duyduğum andan beri yatmadım doktorum hep soluna yat dedi, hemde kıyamadımm❤️
Taila İlk gebeliğimde hatırlamıyorum vallahi kaçıncı haftaydı ama ben şimdide hiç yatamıyorum karnımın üzerine sanki içinde top var 🤭 ezilince üzülüyorum
Nur343434 Taila 17.haftadayız ve bazen uyurken istemeden de olsa yattığım oluyo tam olarak yüz üstüne değil ama bi ayağımı kendime doğru çekiyorum
Tatlisanne Ben şimdi yayamıyorum 16 haftalık hüseyin battığını hissediyorum bebek olabilir o yüzden korkuyorum yastıkla uyuyorum
CansuOztomurcuk Taila Yüzüstü yatmayı çok severim ama hamileliğin başından beri kendimi sola yatmaya alıştırdım. 27. haftadayım tabi ki hala alışamadım. Rahat bi uyku çekemiyorum malesef. 😔 Ama değer bebeğim için. 💙