Xxz Havalar henüz tam ısınması yakmıyor 25+5 oldum. Döneme,bel agrilar,ayakta durmaya zorluk basladi bile. Bir bebeğim daha olduğu için hiç spor yapamadım tek sporum onun peşinde koşturmak. Haziran temmuz Ağustos ne dersiniz geçer mi ? Sizler ne durumdasiniz
edis22 Xxz 100den sonra acayip hizli geciyor. Bende sanki dun adettendir son99 postu actim. Simdi masallah son 54e bile geldik🤲🏻
Elizzannesi Xxz 100 un altına düşünce günler geçmez diyordum. 35 kalmış bile çok çabuk geçti Allah herkese kolaylıkla atlatmaya.nasip etsin
Bsra0681 Ay benim de çok zorluyor. Doğru düzgün dönemiyorum, kalkamıyorum, kaçalarım ağrıyor, bacaklarıma kramp giriyor, uyuyamıyorum. 30+6 dayım inşaallah çok güzel geçer evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız. Xxz
Pheebs Geçer hayırlısıyla 🥰 benim de 29. Haftam bel ağrıları başladı. İlk 3 Ay doktorum önermedi sonra kanamam oldu derken 20.haftaya kadar ben de spor falan yapmadım hiç. 9 haftadır da tembelligimden😁 yavaş yavaş yuruyus ve spora başlamak istiyorum kolay doğum açısından
Beyazguvercin2 Xxz valla gülüm o günler geçiyor da son günler hiç geçmiyor 6 günümüz kaldı sanki 100 ü ben bekliyormuşum gibi oluyor
Xxz Beyazguvercin2 haklısın valla şuan benim iki katı büyüklüğünde senin karnın hatta 3 katı Allah kurtarsın 😄😍
Beyazguvercin2 Xxz kuzu ya büyümedi dışarda görsen hayatta 9 aylık demiyorlar kilo almadan doğum yapıcam görsen 4 5 aylık filan dersin hamile gibi bile durmuyorum göbücüm dışında büyüyen hiç bi şey yok başlarda çok kilo kaybettim ben 12 kilo verdim tam tamına bulantılar beni çok mahvetti yaşayamaz hale gelmiştim su içsem çıkarıyordum anında
Xxz Beyazguvercin2 aaa benim ilk gebelik gibi geçmiş senin . Ama doğurur doğurmaz manken gibi oluyorsun 😄😄😉
Ysmndnz Xxz bu sabah aynı şeyi düşündüm uzun zamandır ilk defa ateş basması yaşıyorum ev çok sıcak geliyor hararet bastı resmen benimde dogum eylülün 2.haftası temmuz agustos geçmez gibi sanki