Umrann20 ben emzirme de problem yaşadım kesinlikle bir pompa mochi olabilir mesela. ( emzirmede problem yaşamasanız bile bebeğiniz bi göğsünüzden emerken diğeri akıyo onu toplar ve onuda içirirsiniz) emzirmede yine problem yaşamasanızda önerim kesinlikle bestlak damla sütü çok iyi getiriyor.
Ve bolca çıtçıtlı badi. Hastane çıkış setlerinden de alabildiğiniz kadar alın. Çok kaka ve çiş yaptı kızım günde 3 değiştiğim bile oldu. Battaniye alın polar 2 tane aldım ben yedekli olsun diye. Müslin o kadsr kurtarıcı ki 3 tane var bende ama alabilirmişim bir iki tane daha. İnce battaniyelerden de 4 tane felan alsanız yeter. Gerçekten çok çiş kaka yapıyorlar hemen geçiyo. Ağız mendillerinden alabildiğiniz kadar alın. Biberon lansinoh öneririm ben memnun kaldım.
Bez molfix öneririm, kremide bepantol yada penatende çok güzel. Islak mendil sleepy ya da baby turco alabilirsiniz ikiside güzel ama sleepy daha ıslak ve bi tık daha iyi bence.
Doğum sonrası için depend öneririm iki paket alın indirime girince ben böyle kurtarıcı bişey görmedim
Burun aspiratörü ve serum fizyolojik alın tek tek satılan(e bebekte var) doğduğundan beri kullanıyorum burnu tıkanınca çok rahatlıyo
Deterjanı da bingonun hipoalerjenik olanından aldım kendi kıyafetlerime de kullanıyorum yumuşatıcı almadım gerek yok yenidoğan çocuğa o kokuya maruz bırakmanın
Merak ettiğin olursa sorabilirsin🥹