susuderler Kızlar merhaba, 18 haftalık hamileyim benim bebişler altlı üstlü yerleşmişler ranza gibi, şimdi benim sorum ilerde yan yana gelecekler mi yoksa doğuma kadar böyle altlı üstlü mü olacaklar? Altta olan ezilmez dimi 😄
Asel2520 susuderler 33 haftalık olduk ikizlerimle biri baş aşağı biri yan duruyor Bahadır bu pozisyondalar baş aşağı olan aşırı baskı yapıyor sürekli idrara çıkma isteği bajinada ağrı o şekilde geçiyor
Kubraveikizler susuderler 32+6 haftalık hamileyim. En başlarda benim de öyleydi. Şu an birisi baş geliş diğeri makat. Sizin de değişebilir ama o şekilde de kalabilir. Bu bir problem değil.
EzgiKly susuderler Benim de 12.haftaya kadar ranza görüntüsündeydi. Şuan biri sol altta diğeri sağ üstte. Doktorum 25.haftaya kadar pozisyon değiştirebileceklerini o haftadan snra yerlerinin sabit kalacağını söyledi. Büyüdükleri için hareket alanları daralıyor🌺
charlottececi susuderler benimki sizinki gibi ranza seklinde. Alttakinin yeri dar ustteki daha cok gelisti alttakine yer kalmadi. Tansiyonumdan kaynakli da kilolari cok artmadi. 33+3 te biri 2100 digeri 1550 gr dı. 35+3 te falan alacak doktorum sanirim :)
Anisalenamom Kubraveikizler Benimde ayni sizinki gibi 27 haftaligim makat pozisyonda olan dönermi acaba ?
Nur-01-35 Anisalenamom canim benn kontrole gittiğimde bunlar donmuş oluyor 🤣 her hafta kolestrole gidiyorum baş baş geliş bir sonra makat makat gelis baska zamann makat bas hic durmuyorlarki … sürekli bir hareket .dün gittiğimde makat makat gelişti( 33 hafta ) haftaya perşembe 34 hafta olacagiz kontrolüm var bakalım yine ne şekillere girdiler 🤣🤣🤣
Anisalenamom Valla Benim 26 ya kadar altli üstlüydü 27 de kontrolde bebegin Biri bas asagi bir makat gelisi dedi Doktor digeri dönermi bilmiyorum Ben normal dogum istiyorum 🥰
Anisalenamom Nur-01-35 O zaman benimki döner desene suyu iyiyse doktorum ilk normal doğum diyor ki bende normal istiyorum bakalım inşallah döner 🤣 Bunlarda çok hareketliler 🤣
Asel2520 Nur-01-35 pazartesi gideceğiz onda belli olur ama bir önce doğurmak istiyorum yani çok zor geçiyor