Hemsire_61 Kayzervilhem buradaki muhabbeti ne? Neyini kıskanayım😂Siz baya kompleks yapmissiniz. Tahmininiz eleştirildi diye kapıyorsunuz. Az sakin😉
Kayzervilhem Hemsire_61 ben eleştiriye gayet açık biriyim. %100 tutar diye birşey de demiyorum kimseye. Sizin üslubunuz çok yanlış zorunuza mı gitti neyin kafasını yaşıyorsun vs. gibi cümleler kullanıyorsun.
sersss Kayzervilhem aaaa hayırlısı olsun sağlıklı olsun 💜nasıl bakıyorsunuz acaba merak ettim nub teorisine göre mi 😊
Melegimin_annesi Kayzervilhem Teşekkür ederim doktor da öyle dedi bacak arası gözükmeyince belki erkektir benim içime öyle doğuyor detaylıda belli olur inşallah 🙏♥️
Kayzervilhem sersss evet canım nub ve skull a göre bakıyorum bizim ki tahmin tabi ki maksat muhabbet olsun ama tutanlar da oluyor ☺️
Ayse1608 Cehey Benimde bilgim yok doktor o şekilde söyledi haftaya tekrar gideceğim o zaman gösterirse netleşecek
Cehey Ayse1608 şu an kaç haftalıksin valla günler geçmek bilmiyo bana da doktor tahminen kız dedi ama henüz net değil dedi uf bilmiyorum ilk olduğu için ekstra heyecanlıyım