Haticeyvz2123 gamonur 1\50 nasıl yani benimde bio kimyasal 1\982 çıktı dedi doktorum 1000 ve üzeriıkınca iyi dedi bide üstüne kalpte minik bi parlaklık çıktı fetal öneriyor ama yapmadım bende
annesinin_beybisi leona98 hafta hafta şikayetlerim değişiyor 😁 25+1 im bu haftaki şikayetim ödem, ağırlaşma ve gaz sıkışması 😫
gamonur Haticeyvz2123 ikili test riskim 50/1 yüksek riskli çıktı doktor fetal dna önerdi yaptırdım ama benim ultrasonda sıkıntı yok ense kalınlığı burun kemiği normaldi kanda riskli çıktı
leona98 Miracinannesi_52 kesinlikle proginat icmelisiniz. Doktorunuza danisin tabii ki de. Ben cok muzdaripdim simdi hic yanmam yok😄
[silindi] Benjaminannesi karnım değil ama genel olarak üşüyorum. Normalde kışın bile zor üşürüm ama bugünlerde bile polarla battaniyeyle oturuyorum
1prenses2prensyenigebe leona98 ayy ben uyumak ve uyanmamak istiyorum yaa 4.gebeliğim en küçüğüm 5 aylık ve ben 2 aylık gebeyim beni bıraksalar da az bi uyusam yeter 🤗🌼
Sarahh leona98 Sadece ağrılarım oluyor arada bir tutuyor 18+2 yim ilk hamileliğimdede son aylarda problem yaşamışdım uyumakta zorlanıyordum karnımdan ve uyuşmalardan dolayı