Asyammm12 https://mutluresim.com/images/2022/05/26/1ITyQ.jpg. Kızlar hayalet çizgi var görüyor musunuz böyle öğrenen varmı hamileliğini
Melekebbr Asyammm12 Evet canım görüyorum hayırlı olsun inşallah bende adetime 6 gün kala böyle öğrendim tebrik ederim hepimiz için hayırlısı olsun ❤️
leona98 Asyammm12 evet çizgi var kesinlikle görünüyor. Benimki fotoğrafda çıkmıyordu bile o kadar silikdi.
Tugceonur Asyammm12 ay hayalet çizgi yeni başlamış gebeliğin allahım inşallah sağlıklısını nasip etsin ❤
Asyammm12 Melekebbr ayyy gerçekten mii benim bugün adet günüm 12 yi geçince yapıyım dedddim elim ayağım titriyor şuan bende sadece ben görüyorum sanmıştım beyaz çizgi gibi çünkü
Esra1990 Evet bende çok çok soluk çizgiyle öğrendim hamile olduğumu hatta yan tarafımda özel kadın doğum kliniği vardı doktora gittim hemen doktor çok silik çıkmış olmayabilirde demişti ama ben okadar emindimki 30 haftalık hamileyim şuan hayırlı olsun
Asyammm12 Esra1990 beyaz çizgiydi benimkide canım ben sadece ben görüyorum sandım ama sizde gördünüz çok mutlu oldum şuan ya
Asyammm12 leona98 benimde çıkmıyordu efekt kullandım olmasa hiç çıkmazdı dimi çizgü bide benimki beyaz çizgi
Zuzu04 Asyammm12 resmi büyütmeden bile görebildim:) hayırlı olsun bence yarın kan verin değerlerinizi takip edin
leona98 Asyammm12 ben etraftakilere söyleyince komiklerine gidiyordu. Adetime 3 gün kala her gün test yaptım. Hep çok silik çıktı. Adetim gecikince ikinci günü test yatpım veee kırmızı çıktı. İnşallah siz de sevinirsiniz aminnn 🙏🏻💕✨
Asyammm12 leona98 inşallah canım benim inşallah valla şuan çok mutlu oldum ya yarın hemen kan vericem bugün adet günüm bide
Asyammm12 leona98 canım takvimde 12 yi geçince adet günüm oldu ben normalde sabah yapıcaktım dayanamadım 12yi geçti saat hemen yaptım 26sı adet günüm bugün yani
Asyammm12 Tugceonur aaayyy amin inşallah hepimize nasip etsin inşallah ay vardır ama dimi ya olmasa çıkmazdıı