Gizemislam06 Kızlar , 33+4 haftalık hamileyim , bu hfta içerisinde aşırı rahimde baskı var , sanki uyuşmuş gibi , bugünde akıntım oldu , şeffaf ve jöle kıvamında , normal mi sizce ? Korktum erken doğum mu acaba diye
Melekebbr Gizemislam06 Normal canım bebek büyüyor ve rahimona daha fazla yer açmak için kasılıyor gebelik boyunca kokulu ve bozuk renkte olmadığı sürece akıntı olması normal . Suyun gelse zaten anlamaman mümkün değil asla kontrol altına alamadığın bir akıntı oluyor ve sırılsıklam oluyorsun Korkma yani. İçine sinmiyorsa bir doktoruna danış istersen
gazetecimom Gizemislam06 hiç bildiğim bir şey değil fakat bence sabah doktora gidip durumu öğrenebilirsiniz. Hem muayene de olmuş olursunuz
Gizemmay Gizemislam06 Akıntı normal ben de 30 haftalık hamileyim 20.haftadan beri ara ara yaşıyorum. Baskı da sanırım daha fazla büyüdüğü için veya doğum pozisyonu almaya başlıyorlar o haftalarda onunla alakalı olabilir
Gizemmay Gizemislam06 haha bizimki dönmek bilmiyor 30 haftadayız daha ama dönmeyecek diye korkuyorum :)