Ebruliiiiiii Kızlar 20 haftalık hamileyim ama bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum ultrasonda kıpır kıpır hareketli ama ben neden hissedemiyorum sizde de böyle olan var mı
Aycbyr1 Ebruliiiiiii ilk gebeliğin ise normal paniklemene gerek yok 24 . Haftada ancak tam hissedersin
Seyda94_ Ebruliiiiiii Yaaa bende aynı senin gibi şüphe içinde herkese soruyodum acaba bişey mi oluyo da hiç sesi çıkmıyo diye Ama ilk gebelikte normalmiş ben 21 buçukta hissettim diyebilirim 😋 şuan 22+6 yiz çok şükür içeride ki gezişini hissedebiliyorum 🥰
irmkldnc Ebruliiiiiii Herkesin hamileliği bir olmuyor, çevrendekilere aldırış etme bazı anneler çok erken bazıları çok geç hissediyor 24 haftaya kadar hissedersin inşallah, önemli olan bebeğin sağlığı 🥰
Aycbyr1 Ebruliiiiiii hissedersin merak etme ilk haftalar çok sık hissetmezsin zaten ara ara hissedeceksin ☺️
Ebruliiiiiii Seyda94_ doktorum da 22 23 de net hissedersin dedi canım ama işte insan evham yapıyor heyecan yapıyor 🥰
Limonzeytin Ebruliiiiiii Plesentanız bebeğin önünde ise hareketler geç hissedilir normaldir .. 24 e kadar yolu var endşe etmeyin